• فعالیتهای انجام شده

رئوس اقدامات انجام شده در اداره تغذیه دانشگاه:

1)      مشارکت فعال در برگزاری مناقصه و واگذاری خدمات به بخش خصوصی و کنترل محاسبه صورت وضعیت پیمانکار پخت و توزیع غذا

2)      تدوین و اصلاح و بروزرسانی شرح کار و قراردادهای پخت و توزیع غذایی دانشگاه.

3)      اقدامات انجام شده در جهت بهبود کیفیت غذا شامل :

الف) اصلاح کیفیت مواد اولیه از طریق اقدامات مشروحه زیر:

1)      تغییر نوع برنج از مخلوط هندی و اروگوئه به یکدست ایرانی

2)      استفاده از گوشت تازه گرم گوساله

3)      استفاده از گوشت گوسفندی تازه و گرم برای غذاهای خاصی مثل آبگوشت و غیره

4)      استفاده از مرغ کامل و قطعات مرغ مثل سینه مرغ برای مصارف خاص به صورت گرم و تازه

5)      استفاده از ماهی تازه

6)      استفاده از روغن متناسب با نوع مصرف ( مایع مخصوص سرخ کردنی برای مصارف سرخ کردنی و مایع معمولی برای مصارف غیر سرخ کردنی)

ب) استفاده از تجهیزات پخت و توزیع مناسب و به روز و اصلاح ساختار آشپزخانه ها و تجهیزات آنها شامل:

1)  تبدیل تجهیزات پخت و توزیع غذا از روش سنتی به صنعتی در رستورانهای دانشجویی دانشکده ادبیات، پردیس مرکزی دانشجویی، اساتید و کارکنان، خوابگاه شهیدهمت، دانشکده اقتصاد

2)   مطالعه تبدیل تجهیزات پخت و توزیع غذا از روش سنتی به صنعتی در رستورانهای خوابگاه شهید مطهری و دانشکده علوم اجتماعی

3)  تکمیل و اتمام سردخانه زیر صفر و بالای صفر در کلیه رستورانهای تابعه دانشگاه با ساخت و تجهیز آخرین رستوران بدون سردخانه خوابگاه شهید مطهری در تابستان 96

4) ایجاد خط سلف سرویس استاندارد در سالنهای غذاخوری دانشکده ادبیات، دانشکده اقتصاد، دانشکده علوم اجتماعی و خوابگاه شهیدهمت .

4 ) اقدامات انجام شده در جهت ایجاد تنوع غذایی و جلب رضایت ذائقه دانشجویان عزیز دانشگاه

               الف) ارتقاء تنوع غذایی دانشگاه از یک نوع غذا در هر وعده ناهار برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه به دو الی سه نوع و در وعده شام از یک نوع غذا به دو نوع غذا

                ب) ارائه چهار نوع غذا برای وعده ناهار در رستوران کارکنان و اساتید دانشگاه در کل ایام هفته با هدف پوشش نیازهای تغذیه ای و ذائقه همکاران محترم از طریق ارائه غذاهای

                  متفاوت، سنتی، غیرسنتی، خوراک و رژیمی و ...

                 ج) استفاده از غذاهای متنوع، جدید، پرطرفدار، غذای مجلس و سنتی با هدف حق انتخاب به دانشجو و تامین ذائقه و مرتفع کردن نیازهای اساسی تغذیه ای

                  د) ارائه دورچین های متعدد و متنوع و مغذی از قبیل انواع میوه، آبمیوه، دلستر، نوشیدنی گیاهی و دسر شکلاتی، ژله، زیتون، ترشی، انواع سالاد و انواع ماست، لیموترش و  

                 نارنج و ....

                و) ایجاد تنوع در بسته صبحانه از یک نوع به دو نوع به منظور ایجاد تنوع و ارائه مواد غذایی سالم و مغذی

    5) اقدامات انجام شده در جهت بهداشت مراکز پخت و توزیع غذا از طریق افزایش بازدیدهای بهداشتی کارشناسی بهسازی محیط آشپزخانه ها، بهسازی و تامین تجهیزات جدید و   

    مناسب از نظر بهداشت، انجام عملیات ضدعفونی و سمپاشی، بهسازی و قفسه بندی و پالت گذاری سردخانه های زیر صفر و بالای صفر، جداسازی مواد غذایی در سردخانه ها، ارتقاء کمی و کیفی لباس عوامل پخت و توزیع، نصب علائم هشدار دهنده بهداشتی از قبیل نصب علائم ورود ممنوع به محل های اختصاصی نگهداری و پخت و توزیع غذا، اجباری نمودن شستشو و ضدعفونی سبزیجات، دفع بهداشتی زباله تولید شده به روش مناسب، گنترل اخذ گواهینامه معاینه بهداشتی برای کلیه عوامل دخیل در امر پخت و توزیع غذا

6) اقدامات آموزشی و اطلاع رسانی اداره تغذیه و تهیه بروشور جهت ارتقاء دانش تغذیه ای دانشجویان و کارکنان

7) بازنگری و اصلاح و تدوین جدول آنالیز غذایی برای رستورانهای دانشجویی و کارکنان و اساتید

8) تدوین چک لیست کنترل عملکرد پیمانکار و فرآیند پخت و توزیع غذا رستورانهای دانشگاه جهت خدمات دهی بیشتر به دانشجویان و کارکنان

9) تهیه و تدوین پوستر بهداشتی جهت آموزش پرسنل پیمانکار

10) تدوین جدول گزارش روزانه ناظرین جهت کنترل بیشتر عوامل پیمانکار

11) برنامه ریزی و طراحی و اجرای برنامه غذایی ویژه در ایام خاص

12) انجام طرح زیباسازی کلیه سلف سرویسهای دانشکده ها با مجهز کردن آنها به رومیزی و گل و گلدان و نصب پرده های تصویری و زبرا