در راستای برگزاری جشنواره دانشجوی نمونه در مرحله دانشگاهی؛

آیین‌نامه جشنواره دانشجوی نمونه منتشر شد

۱۱ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۰ کد : ۲۳۲۷۷ امور دانشجویی اطلاعیه ها
 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آیین‌نامه ثبت‌نام متقاضیان شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ را منتشر کرد.
آیین‌نامه جشنواره دانشجوی نمونه منتشر شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آیین‌نامه ثبت‌نام متقاضیان شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه برای سال تحصیلی 1403-1402 را منتشر کرد.

در این آیین‌نامه آمده است که در راستای ترویج اولویت‌های علم و فناوری در جمهوری اسلامی ایران مبنی بر مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری، آموزش، پژوهش و برون‌داد هدفمند، نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری، شاگرد، فناور و نوآورپروری و تولید خدمت، ثروت و سرمایه از دانش و همچنین در راستای اجرای مفاد آیین‌نامه حمایت از نخبگان ایرانی مصوب 1401/12/20، این آیین‌نامه با اهداف ذیل تدوین می‌شود:

• ترویج الگوهای موفق و موثر
  • تکریم و بزرگداشت دانشجویان نمونه
  • ارتقای انگیزه فعالیت‌های علمی و فرهنگی
  • تشویق دانشجویان به پرورش همزمان ابعاد مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اخلاقی
  • هدایت دانشجویان برتر به تولید محصولات متنوع علمی-پژوهشی

از این رو، جشنواره دانشجوی نمونه در مرحله دانشگاهی در راستای معرفی دانشجویان نمونه به مرحله کشوری به زودی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود. ( کانال اطلاع‌رسانی: https://web.eitaa.com/#@atunemouneh )

فایل آیین‌نامه را از لینک زیر دریافت کنید؛

کلید واژه ها: جشنواره دانشجویان نمونه دانشجوی نمونه فراخوان