اطلاعیه شماره یک اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی درخصوص پیش ثبت‌نام خوابگاه برای نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳

۱۰ تیر ۱۴۰۳ | ۲۰:۵۳ کد : ۲۶۱۲۷ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای ضمن تشریح شرایط و نحوه ثبت درخواست خوابگاه برای سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ اعلام کرد: پیش ثبت‌نام درخواست خوابگاه دانشجویی این دانشگاه از ساعت ۱۰ صبح دوشنبه، ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، از این رو در این اطلاعیه آمده است:

ضمن آرزوی موفقیت برای شما دانشجویان گرامی، بدینوسیله شرایط پیش ثبت نام دانشجویان سنوات مجاز ( غیربومی ) متقاضی خوابگاه در نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403 به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

1) اولویت و نحوه واگذاری خوابگاه

1-1- پیش‌ثبت‌نام خوابگاه و درخواست اتاق برای دانشجویان سنوات مجاز، الزاماً به صورت الکترونیکی و با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به آدرس : https://ems.atu.ac.ir و با وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور امکان پذیر خواهد بود.

1-2- کلیه دانشجویان روزانه و شبانه غیربومی، دارای سنوات مجاز (کارشناسی ورودی992 ، ارشد ورودی 4012، دکتری ورودی 992 و ما بعد) می‌توانند با مراجعه به سامانه خوابگاهی، از ساعت 10 صبح روز دوشنبه مورخ 11/04/1403 لغایت دوشنبه 18/04/1403 نسبت به انتخاب اتاق اقدام نمایند.

1-3-کلیه مراحل ثبت نام خوابگاه به صورت غیر حضوری خواهد بود.

1-4- لازم به ذکر است دانشجویان محترمی که اقدام به تسویه بدهی خود در سامانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم می‌نمایند، می‌توانند بعد از 24 ساعت با ورود مجدد به سامانه گلستان اقدام به ثبت درخواست اتاق دانشجویی برای نیمسال جدید نمایند.

فایل راهنمای جامع را از لینک زیر می‌توانید دریافت کنید.