با حضور کارشناسان خبره حوزه تغذیه دانشگاه‌ها برگزار شد؛

کارگروه تدوین آیین‌نامه جامع تغذیه دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی

۰۳ آذر ۱۴۰۳ | ۱۷:۱۵ کد : ۲۷۳۶۶ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۲۸۳
کارگروه تدوین آیین‌نامه جامع تغذیه دانشگاه‌های کشور با حضور مسئولان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از کارشناسان خبره دانشگاه‌های بزرگ کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
کارگروه تدوین آیین‌نامه جامع تغذیه دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در این نشست که صبح سه‌شنبه، 29 آبان‌ماه صورت گرفت، دکتر حمیدرضا مقامی، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی و سامان رحمانی، سرپرست مدیریت دانشجویی این دانشگاه، ضمن خوش‌آمدگویی به مسئولان و کارشناسان تغذیه دانشگاه‌های کشور، برخی از تجارب خود در زمینه خدمات رفاهی و به ویژه تغذیه دانشجویی را مطرح کردند.

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی همچنین پیشنهاد داد: کارگروه در تدوین آیین‌نامه تغذیه دانشگاه‌های کشور، موضوعات اصلی چون کاهش هزینه تمام شده غذاهای دانشجویی در عین افزایش کیفیت، استفاده از تجهیزات مدرن و نیروی انسانی کارآمد و تداوم برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی بین کارشناسان تغذیه دانشگاه‌های سراسر کشور جهت استفاده از تجارب همدیگر برای بهبود کیفیت خدمات تغذیه دانشگاه‌ها را لحاظ کند.

در ادامه ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی نیز نکاتی از تجارب و دستاوردهای این اداره در زمینه بهبود خدمات تغذیه‌ای به دانشجویان را ارائه کرد و پس از آن، بخش‌های فنی و تخصصی آیین‌نامه تغذیه دانشگاه‌های کشور مورد ارزیابی و بررسی کارشناسان خبره حوزه تغذیه دانشگاهی قرار گرفت و بنا شد که متن نهایی آیین‌نامه پس از تصویب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه‌های سراسر کشور ابلاغ شود.

گفتنی است در این نشست، الیاس منیری، مدیر خدمات رفاهی دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان، زهرا کرمی، مدیر امور دانش‌آموختگان صندوق رفاه دانشجویان، زهرا فراهانی، رئیس اداره یارانه و تغذیه دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان، رامین رزمی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه ارومیه، سیدمحمد یحیی بیدکی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه‌ صنعتی اصفهان، اباذر رحیمی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه قم، آرزو صاحبی، رئیس داره تغذیه دانشگاه تهران، ناهید زمانی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه حکیم سبزواری، معصومه کوهستانی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه گیلان، سرور رباط جزی، مدیر دانشجویی سابق دانشگاه ملی مهارت، زهرا کرم سلطانی، کارشناس حوزه پژوهش دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سمیرا ناصری منش، مسئول تغذیه دانشگاه کاشان میهمان دانشگاه علامه طباطبائی بودند.


( ۱ )

نظر شما :