برگزاری جلسه مسئولین امور دانشجویی دانشکده ها با کارشناسان ستادی اداره خدمات و رفاه دانشجویان

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۰۰۸ امور دانشجویی اخبار معاونت
بخشنامه های جدید صندوق رفاه دانشجویان در رابطه با انواع وام های اعطایی مورد بررسی قرار گرفت.

مسئولین امور دانشجویی دانشکده ها و کارشناسان ستادی اداره خدمات و رفاه دانشجویان با حضور رئیس این اداره پیرامون بررسی بخش نامه های جدید صندوق رفاه دانشجویان در رابطه با اعطای انواع وام ها به دانشجویان تشکیل جلسه دادند.

در ابتدای جلسه آقای رحمانی رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویان ضمن ابراز نگرانی پیرامون قطع شدن یکباره تسهیلات برای دانشجویان شاغل از طرف صندوق رفاه دانشجویان، بر تعیین تکلیف دانشجویانی که به صورت خویش فرما سابقه بیمه خود را لحاظ می کنند، دانشجویانی که به صورت حق التدریس و با مبالغی بسیار اندک شاغل هستند و همچنین دانشجویان شهریه پرداز تاکید نمودند و مقرر شد تا این دغدغه ها به صورت مکتوب و شفاهی به اطلاع مسئولین محترم صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم رسانده شود.

در این جلسه شیوه به کار گیری دانشجویان در واحدهای تابعه دانشگاه به عنوان کار دانشجویی و فرآیند فارغ التحصیلی و تسویه حساب دانشجویان با اداره رفاه دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین بررسی نحوه مشارکت همکاران امور دانشجویی دانشکده ها در فرایند معرفی دانشجویان به جشنواره دانشجویان نمونه دانشگاه نیز از موضوعات مورد بحث این جلسه بود.