جلسه با رابطین ورزشی خوابگاه های دانشجویی دختران

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۰۱۶ اخبار معاونت تربیت بدنی
جلسه کارشناسان تربیت بدنی با رابطین ورزشی خوابگاه های دانشجویی دختران روز سه شنبه مورخ 16/7/98 ساعت 15 در مدیریت تربیت بدنی برگزار شد.
 جلسه با رابطین ورزشی خوابگاه های دانشجویی دختران

جلسه کارشناسان تربیت بدنی با رابطین ورزشی خوابگاه های دانشجویی دختران روز سه شنبه مورخ 98/7/16 ساعت 15 در مدیریت تربیت بدنی برگزار شد. 12 نفر دانشجو به عنوان رابطین ورزشی در خوابگاه های دانشجویی برگزیده شدند. با توجه به اهمیت امر ورزش و مشکل فقر حرکتی در افراد جامعه به خصوص دانشجویان دختر، به نقش رابطین ورزش به عنوان سفیران ورزش دانشگاهی جهت ترغیب دانشجویان به سمت ورزش اشاره شد. همچنین شرح وظایف رابطین برای برگزاری مسابقات ورزشی در مناسبت های مختلف تا پایان ترم اول و نیز انجام استعدادیابی دانشجویانی که در رشته های مختلف ورزشی دارای مقام استانی و کشوری می باشند، جهت برگزاری هرچه با کیفیت تر امور اجرایی مربوط به مدیریت تربیت بدنی در جلسه به آن ها ابلاغ شد.