مسابقات دارت کارکنان منطقه یک ورزش دانشگاه ها

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۰۱۷ اخبار معاونت تربیت بدنی
مسابقات  دارت   کارکنان  منطقه   یک   ورزش دانشگاه ها

مسابقات دارت کارکنان(خانم ها) منطقه یک ورزش دانشگاه ها روز چهارشنبه مورخ 17/7/98 ساعت 8 صبح به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن دارت مجموعه ورزشی برگزار شد. مسابقه دارت به شکل تیمی برگزار شد. هر تیم متشکل از 4 نفر بود. دانشگاه علامه طباطبائی توانست به مقام نخست از این دوره از مسابقات دست یابد. اسامی مقام اول تا چهارم به شرح ذیل ارائه می شود:

1.      تیم علامه طباطبائی: سرپرست : خانم زهرا حاجی قربانی مربی: خانم فاطمه رحمتی

اعضای تیم: خانم ها فاطمه غضنفری، سکینه ابومسعود، سهیلا مسیبی، مریم مصطفی پور

2.      دانشگاه علم و فرهنگ: اعضای تیم: خانم ها فاطمه قبادی، فاطمه آمره، ماهدخت حسن زاده گان، نفیسه پور صدوقیان

3.      دانشگاه شهید بهشتی: اعضای تیم: خانم ها پگاه سرامی، آذین جلیلیان، لیلا زندی، مرجان تقوی

4.      دانشگاه شهید رجایی: اعضای تیم: خانم ها نیلوفر سجودی، فاطمه سادات طباطبائی، شهلا رضازاده، ملیحه ایوبی