سرویس های رفت و آمد کارکنان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی ایمن و بهداشتی

۲۱ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۰۴۲ امور دانشجویی اخبار معاونت
سرویس های رفت و آمد کارکنان و دانشجویان دانشگاه توسط کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت و درمان دانشگاه مورد بررسی قرار گرفتند.
سرویس های رفت و آمد کارکنان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی ایمن و بهداشتی

در بازدید کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت و درمان دانشگاه، سرویس های رفت و آمد کارکنان و دانشجویان دانشگاه، وضعیت ایمنی کلیه خودروها از نظر عملکرد صحیح تجهیزات آن، داشتن کپسول اطفای حریق، مثلث خطر، وضعیت لاستیک خودروها، مدارک فنی و ایمنی خودرو، کارت سلامت و سایر مدارک رانندگان و وضعیت نظافت و بهداشت خودروها مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

در این بازدید تذکرات لازم از جانب کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه ای به پیمانکار مربوطه نسبت به رفع نواقص موجود ارائه شد.