انتصاب جناب آقای دکتر لطیفی به عنوان دبیر کمیته دانشگاهی جشنواره دانشجوی نمونه سال 98 از سوی رئیس دانشگاه

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۱۲۰ اخبار معاونت فرهنگی دانشجویی
جناب آقای دکتر لطیفی معاون دانشجویی دانشگاه طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر سلیمی رئیس دانشگاه به عنوان دبیر کمیته دانشگاهی جشنواره دانشجوی نمونه کشوری سال 1398 منصوب گردید.

دبیرخانه بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری در مرحله دانشگاهی از 20 مهر ماه در معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی آغاز به کار کرده است؛ دانشجویان واجد شرایط در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در این جشنواره به رقابت می پردازند.

پیرو شیوه نامه اجرایی این جشنواره از سوی ریاست محترم دانشگاه معاون دانشجویی دانشگاه جناب آقای دکتر لطیفی به عنوان دبیر مرحله دانشگاهی جشنواره، دکتر وحید شالچی رئیس هیئت داوری فرهنگی، دکتر شجاع احمدوند داور آموزشی و دکتر امیرزند مقدم به عنوان رئیس هیئت داوری پژوهشی منصوب شدند.