سوت آغاز سومین دوره لیگ فوتسال دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به صدا درآمد.

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۵۱۷ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
به گزارش مدیریت تربیت بدنی قرعه کشی سومین دوره لیگ فوتسال با حضور 14 تیم از تمامی دانشکده های دانشگاه در تاریخ 27/8/1398 با حضور تمامی مربیان و سرپرستان تیم های حاضر در مسابقات برگزار شد و این مسابقات تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
سوت آغاز سومین دوره لیگ فوتسال دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به صدا درآمد.

به گزارش مدیریت تربیت بدنی  قرعه کشی سومین دوره لیگ فوتسال با حضور 14 تیم از تمامی دانشکده های دانشگاه در تاریخ 1398/8/27 با حضور تمامی مربیان و سرپرستان تیم های حاضر در مسابقات برگزار شد و این مسابقات تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

نحوه برگزاری مسابقات به صورت دوره ای و حذفی می باشد که تیم ها در 2 گروه 7 تیمی گروه بندی شدند که از هر گروه 4 تیم به مرحله بعدی مسابقات صعود می کنند.

گروه بندی مسابقات به صورت ذیل می باشد:

همچنین در این جلسه اعضای کمیته فنی و کمیته انضباطی مسابقات به انتخاب تمامی حاضران مشخص شدند که کمیته فنی و کمیته انضباطی شامل افراد ذیل می باشند.

اعضای کمیته اجرائی:

دکتر فرزاد غفوری(سرپرست کل اجرائی مسابقات) سجاد محمدی(معاون اجرائی فنی و فرهنگی) امیر انصاری(سرپرست فنی ) احمد رفیعی (ناظر اجرائی و فنی) امیرفرهاد حیدری دهوئی(دبیرخانه)

اعضای کمیته فنی:

امیر انصاری، احمد رفیعی ، یوسف بطحایی زاده ، سجاد فخری ، سجاد محمدی

اعضای کمیته انضباطی :

دکتر فرزاد غفوری ، سجاد محمدی ، بهمن سرلک ، امیر مرادی نیک نام ، احمد رفیعی ، امیر انصاری ، کامران امیری ( داور مسابقات )

نتایج مسابقات در طول هفته اول و دوم به صورت ذیل می باشد:

نتایج هفته دوم:

جدول امتیازات  گروه ها تا پایان هفته دوم

گفتنی است جوایز تیم اول هر نفر پنج میلیون ریال، تیم دوم هر نفر چهار میلیون ریال و تیم سوم هر نفر سه میلیون ریال می باشد.