در پی انجام پایش دانشجویان ورودی جدید، کارگاه حرکات اصلاحی در خوابگاه شهید سلامت انجام گردید.

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۵۴۶ امور دانشجویی اخبار معاونت بهداشت و درمان
در پی انجام پایش دانشجویان ورودی جدید،  کارگاه حرکات اصلاحی در خوابگاه شهید سلامت انجام گردید.

همزمان بعد از برگزاری طرح پایش دانشجویان ورودی جدید و در راستای بهبود کیفیت زندگی دانشجویان، با توجه به بررسی های به عمل آمده از کارنامه ها، کارگاه حرکت اصلاحی چهارشنبه مورخ 98/9/13 ساعت20:30 الی 23 در خوابگاه شهید سلامت با حضور آقای دکتر یوسفی ارتوپد و فیزیوتراپیست برگزار شد که در خصوص عارضه های شایع در بین دانشجویان توضیحاتی ارائه و نیز حرکات اصلاحی مرتبط با ناهنجاری ها را توضیح دادند. در پایان آقای دکتر یوسفی، زمانی را به پرسش و پاسخ در خصوص سوالات دانشجویان حاضر در کارگاه اختصاص دادند.