برگزاری کارگاه های آموزشی افزایش مهارت در خوابگاه شهید سلامت

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۷۳۶ امور دانشجویی اخبار معاونت
مرکز مشاوره و بهداشت روان با رویکرد توانمند سازی دانشجویان، افزایش مهارت، راه اندازی کسب و کار، افزایش اعتماد به نفس، پرشدن اوقات فراغت ،کاهش استرس و افکار منفی اقدام به برگزاری کارگاه های آموزشی صنایع دستی در رشته های چرم دوزی ،نقاشی روی بوم ،شیشه و پارچه ....در مجتمع خوابگاهی شهید سلامت نموده است که تا کنون حدود 118نفر در رشته های مربوطه ثبت نام نموده اند و در این کلاس شرکت کرده اند.
برگزاری کارگاه های آموزشی افزایش مهارت در خوابگاه شهید سلامت

مرکز مشاوره و بهداشت روان با رویکرد توانمند سازی دانشجویان، افزایش مهارت، راه اندازی  کسب و کار، افزایش اعتماد به نفس، پرشدن اوقات فراغت ،کاهش استرس و افکار منفی اقدام به برگزاری کارگاه های آموزشی صنایع دستی در رشته های چرم دوزی ،نقاشی روی بوم ،شیشه و پارچه ....در مجتمع خوابگاهی شهید سلامت نموده است که تا کنون حدود 118نفر در رشته های مربوطه ثبت نام نموده اند و در این کلاس شرکت کرده اند.

شروع کلاس ها از 9 آذر 98 بوده و هم اکنون نیز ادامه دارد.