گزارش مسابقات دانشجویان دختر دانشگاه های استان تهران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آذر ماه 98

۰۱ دی ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۸۰۰ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
اولین دوره از مسابقات استانی دانشجویان دختر دانشگاه های وزارت علوم به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی ، از تاریخ 98/9/16 لغایت 98/9/23 با حضور 11 تیم دانشگاهی برگزار گردید.
گزارش مسابقات دانشجویان دختر دانشگاه های استان تهران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری   آذر ماه 98

این مسابقات در دو گروه 5 تیمی و 6 تیمی برگزار شد و از هرگروه 2 تیم به دوره بعد صعود نمود و اول گروه الف ( دانشگاه علامه طباطبائی ) با دوم گروه ب ( الزهرا ) و دوم گروه الف ( شهید رجایی ) با اول گروه ب ( دانشگاه تهران ) ، با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در ادامه ی مسابقات، بازی ها به شکل ضربدری، رده بندی و فینال با حضور 4 تیم مذکور، به طول انجامید که در نهایت مقام های کسب شده به شرح زیر اعلام گردید :

مقام اول : دانشگاه تهران

مقام دوم : دانشگاه الزهرا

مقام سوم : دانشگاه علامه طباطبائی

مقام چهارم : دانشگاه شهید رجایی

در این دوره از مسابقات بهترین خط دفاع متعلق به دانشگاه علامه طباطبائی با 2 گل خورده اعلام شد . همچنین تکنیکی ترین و فنی ترین بازیکن این دوره از مسابقات خانم فائزه مدنی ( دانشجوی دانشکده تربیت بدنی ) از دانشگاه علامه طباطبائی انتخاب گردید .