نشست تخصصی مشترک معاونین دانشجویی دانشگاه های استان تهران

۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۸۵۱ امور دانشجویی اخبار معاونت
به مناسبت روز جهانی ایدز نشستی با عنوان همه در یک کشتی نشسته ایم در دانشگاه تهران ویژه معاونین دانشجویی دانشگاه ها و همچنین مدیران مراکز بهداشت و درمان و مشاوره برگزار شد که جناب آقای دکتر لطیفی معاون محترم دانشجویی دانشگاه به همراه مدیران مربوطه در این نشست شرکت کردند.
نشست تخصصی مشترک معاونین دانشجویی دانشگاه های استان تهران

در این جلسه که با هدف تصمیم گیری در خصوص اطلاع رسانی در زمینه پیشگیری از HIV تشکیل شد معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان جناب آقای دکتر علم و خانم دکتر صادقی مدیر کل دفتر مشاوره و  سلامت سازمان امور دانشجویان حضور داشتند.