دست اندرکاران تغذیه دانشگاه تشکیل جلسه دادند
نشست رئیس اداره تغذیه، کارشناسان و ناظرین سالن های غذاخوری دانشگاه با هدف آمادگی برای ارائه خدمات تغذیه به دانشجویان کارکنان محترم دانشگاه در تاریخ 6 دیماه در محل سالن جلسات معاونت دانشجویی برگزار شد، در این نشست به لزوم رعایت استانداردهای کمی و کیفی تغذیه دانشجویی و کنترل مواد اولیه در پخت و توزیع غذا تاکید گردید.
نشست رئیس اداره تغذیه، کارشناسان و ناظرین سالن های غذاخوری دانشگاه با هدف آمادگی برای ارائه خدمات تغذیه به دانشجویان کارکنان محترم دانشگاه در تاریخ 6 دیماه در محل سالن جلسات معاونت دانشجویی برگزار شد، در این نشست به لزوم رعایت استانداردهای کمی و کیفی تغذیه دانشجویی و کنترل مواد اولیه در پخت و توزیع غذا تاکید گردید.
این نشست به صورت مشترک بین ناظرین دانشگاه و ناظرین پیمانکار تغذیه دانشگاه برگزار گردید.
نظر شما :