راه اندازی مجدد فعالیت ها و تجهیزات ورزشی دانشکده اقتصاد

۰۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۱۳۹ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
راه اندازی مجدد فعالیت ها و تجهیزات ورزشی دانشکده اقتصاد

در راستای سیاست ها و منویات ریاست محترم دانشگاه مبنی بر بهینه سازی فضاهای ورزشی دانشگاه و تلاش در راستای ارتقاء سطح سلامت و فعالیت بدنی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی، مدیریت تربیت بدنی اقدام به آماده سازی و تجهیز سالن بدن سازی و تعمیرات مورد نیاز سالن ورزشی در دانشکده اقتصاد نموده است. با توجه به دسترسی محدود دانشجویان و کارکنان و اساتید محترم آن دانشکده به اماکن ورزشی دانشگاه، این اقدام موجبات خرسندی و مشارکت بیشتر این عزیزان را فراهم نموده است. در آینده نزدیک تصاویر و فعالیت های موجود در مجموعه بازگذاری خواهد شد.