مسابقات هندبال دانشگاه های منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۳۳۸ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
به گزارش مدیریت تربیت بدنی، مسابقات هندبال دانشجویان پسر منطقه یک دانشگاه های کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد. این مسابقات از تاریخ 98/11/19 لغایت 98/11/24 در سالن اصلی پردیس مرکزی برگزار شد.

گفتنی است تیم های دانشگاه  تهران، امیرکبیر، شهید بهشتی و علامه طباطبائی به ترتیب به مقام های اول تا چهارم در این دوره از رقابت ها دست یافتند.

در ادامه تصاویری از این مسابقات را مشاهده می کنید.