دوره مهارت افزایی مسئولین خوابگاه ها و برخی کارکنان معاونت دانشجویی در کیش مهر برگزار شد.

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۳۶۰ امور دانشجویی اخبار معاونت
به گزارش اداره خوابگاه ها، دوره مهارت افزایی مسئولین خوابگاه ها و برخی کارکنان معاونت دانشجویی در تاریخ های 16 و 17 بهمن ماه در هتل کیش مهر برگزار گردید. دوره مهارت افزایی مسئولین خوابگاه ها در سومین سال برگزاری خود به همت معاونت دانشجویی دانشگاه به منظور ارتقاء مهارت های تخصصی شغلی و توانمند سازی مسئولین خوابگاه های دانشجویی جهت ارائه خدمات هر چه بهتر به دانشجویان برنامه ریزی شد.
دوره مهارت افزایی مسئولین خوابگاه ها و برخی کارکنان معاونت دانشجویی  در کیش مهر برگزار شد.

در روز اول این کارگاه  مهارت های ارتباطی مبتنی بر نظریه تحلیل مهارتی با تدریس آقای دکتر کیومرث فرح بخش دانشیار گروه مشاوره و مدیر مرکز مشاوره دانشگاه برگزار گردید. در این کارگاه که مسئولین خوابگاه ها و برخی از کارکنان معاونت دانشجویی حضور داشتند، با تاکید بر محیط های کاری و تعاملات دانشجو-کارمندی ابعاد مختلف ارتباطی مورد تحلیل علمی و تجربی قرار گرفت.

روز دوم کارگاه با حضور رئیس محترم دانشگاه و معاونین محترم دانشجویی و توسعه و مدیریت منابع آغاز شد.

جناب آقای دکتر لطیفی معاون محترم دانشجویی بر پیگیری بیش از پیش مسایل، مشکلات و امکانات دانشجویی از قبیل خوابگاه، تغذیه، رفاه، مشاوره، تربیت بدنی و بهداشت دانشجویان تاکید نموده و از کارکنان خدوم حوزه معاونت دانشجویی تشکر و قدردانی کردند.

سپس رئیس محترم دانشگاه با تاکید بر اهمیت نقش کارکنان دانشگاه به عنوان یکی از سرمایه های مهم روزهای کار و تلاش برای پیشبرد اهداف متعالی پیش رو تاکید نموده و خواستار پیگیری امور ضروری خوابگاه از سوی مسئولین زیربط شدند. ایشان با تاکید بر هزینه های بالایی که دانشگاه در بهسازی و تجهیز خوابگاه های دانشجوی انجام داشته است، خوابگاه ها را یکی از مراکز مهم تربیتی دانشگاه دانسته که تلاش هدفمند و با برنامه مسئولین محترم می تواند این امر را محقق نماید.

در ادامه دکتر کارگر معاون محترم توسعه و مدیریت منابع ضمن تشریح وضع موجود و الزامات مدیریتی در شرایط کنونی صحبت هایی با حاضرین در جلسه داشتند.

تصاویری از این کارگاه را مشاهده می نمایید.