اطلاعیه شماره 2 معاونت دانشجویی در خصوص دریافت مدارک مربوط به وام های ضروری و تحصیلی مقطع دکتری

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۳۵ امور دانشجویی اخبار معاونت فرهنگی دانشجویی
دانشجویان مقطع دکتری به منظور اطلاع از شرایط و مدارک لازم برای از این تسهیل می توانند با شماره های اعلام شده در این اطلاعیه تماس حاصل نمایند.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه،همزمان با آغاز ثبت وام های دانشجویی و عدم امکان مراجعه دانشجویان به ویژه دانشجویان غیربومی برای ارائه مدارک و اسناد مربوط به وام های ضروری و تحصیلی ویژه دکتری ،لذا ترتیبی اتخاذ شده است تا دانشجویان مدارک مربوط به این نوع وام ها را ازطریق غیرحضوری برای مسئولین امور دانشجویی دانشکده خود ارسال نمایند.

خواهشمند است برای ارسال مدارک مذکور با مسئولین امور دانشجویی تماس گرفته و هماهنگی لازم را به عمل آورید.