کسب مدال طلا توسط دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۸۹ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
به گزارش مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، خانم مریم طاهری دانشجوی ارشد تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبایی موفق به کسب مدال طلا فرم 32 حرکتی تای چی چوان با امتیاز 9.13 در مسابقات قهرمانی کشور تای چی آنلاین شد.
کسب مدال طلا توسط دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی

مسابقات قهرمانى تای چى آنلاین که براى اولین بار در سطح ملى و بین المللى رقم خورده بود با معرفى نفرات برتر در فرم ها و گروه هاى مختلف در روز جهانى تای چى به پایان رسید.

این مسابقات که در ادامه پویش موفق #تایچى_درخانه و آموزش هاى آنلاین تای چى در شرایطى که تمام رویدادهاى ورزشى کشور به علت شیوع بیمارى کویید ۱۹ لغو شده است، برگزار گردید.  این دوره از مسابقات با شرکت یکصد و پنجاه ورزشکار از ۱۸ استان در چهار گروه سنى نونهالان تا بزرگسالان در دو بخش زنان و مردان برگزار گردید و نفرات برتر در ۳۲ فرم مختلف معرفى گردیدند.

براى شرکت در این مسابقات بیش از ۵۰۰ دقیقه ویدیو توسط ۳۰ داور در قالب پنج گروه از داوران ملى و بین المللى مورد ارزیابى قرار گرفت.

اساس ایده‌ی این مسابقات تشویق عموم به ماندن در خانه، انجام فعالیت هاى ورزشى و ادای مسئولیت اجتماعی کمیته تای چی و فدراسیون ووشو ایران و حامیان این رویداد بوده است.