تاکنون با ۷ هزار دانشجو تماس تلفنی گرفتهایم/ خوابگاهها تا پایان ترم بازگشایی نمیشوند
معاون دانشجویی دانشگاه علامهطباطبائی گفت: از ۱۶ هزار دانشجوی در حال تحصیل، تاکنون با ۷ هزار نفر تماس تلفنی گرفته شده است و همچنان در حال تماس با دیگر دانشجویان هستیم. اطلاعات به دست آمده از دانشجویان در حوزه های روانشناختی، عاطفی، دانشجویی و بهداشت و درمان دستهبندی و ثبت شدهاند و پس از آنالیز، ضمن ارائه به مسئولان در سایت بارگزاری می شود تا همه از بررسی نظرسنجی انجام شده آگاه شوند. ما پیوسته در حال رصد دانشجویان هستیم تا بتوانیم با وضعیت موجود، مشکلات آنها را شناسایی و در حوزه مورد نظر دسته بندی کنیم و برای رفع آنها تمهیدات لازم را در نظر بگیریم.
غلامرضا لطیفی، معاون دانشجویی دانشگاه علامهطباطبائی گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا به منظور همیاری و همدلی با دانشجویان، از طریق تماس تلفنی با آنها ارتباط مستمر برقرار و ضمن تعامل، تقویت روحیه و ایجاد فضای همدلی، مسائل مختلف آنها پیگیری شد. ما با این تماس ها، توانستیم یک پل ارتباطی مجازی با دانشجویان برقرار کنیم تا هم، جویای احوال آنها و خانواده هایشان باشیم و هم ببینیم با چه مسائل و مشکلاتی روبه رو شده اند.
وی به نگرانی مسئولان دانشگاه برای دانشجویان و تغییر الگوی نوع آموزش در شرایط پیش آمده اشاره کرد و افزود: برای کاهش نگرانی ها با دانشجویان تماس تلفنی برقرار شد تا ضمن ارتباط موثر و همدلی با آنها از وضعیت سلامتی و مشکلاتشان باخبر شویم. وضعیت آموزش مجازی و میزان رضایت دانشجویان از این نوع آموزش، مسائل فنی، تجهیزات و سخت افزارهای مورد استفاه، اینترنت، سلامت جسمی و روانی و وضعیت خانوادگی و معیشتی دانشجویان در این ارتباط تلفنی مورد پایش قرار گرفت.
لطیفی بیان کرد: از ۱۶ هزار دانشجوی در حال تحصیل، تاکنون با ۷ هزار نفر تماس گرفته شده است و همچنان در حال تماس با دیگر دانشجویان هستیم. اطلاعات به دست آمده از دانشجویان در حوزه های روانشناختی، عاطفی، دانشجویی و بهداشت و درمان دسته بندی و ثبت شده اند و پس از آنالیز، ضمن ارائه به مسئولان، در سایت بارگزاری می شود تا همه از بررسی نظرسنجی انجام شده آگاه شوند. ما پیوسته در حال رصد دانشجویان هستیم تا بتوانیم با وضعیت موجود، مشکلات آنها را شناسایی و در حوزه مورد نظر دسته بندی کنیم و برای رفع آنها تمهیدات لازم را در نظر بگیریم.
وی با اشاره به رضایت دانشجویان از شیوه آموزش مجازی، افزود: بر اساس بررسی های انجام شده مشخص شد، کمتر از ۳ درصد دانشجویان دانشگاه به دلیل مشکلات زیرساختی، نرم افزاری و سخت افزاری به کلاس های مجازی دسترسی نداشتند و دانشگاه به دنبال راه کاری است تا در صورت استمرار سیستم آموزش مجازی در مهرماه، این دانشجویان از حمایت های لازم بهره مند شوند.
معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی تاکید کرد: ما با نگاه یکسان، با همه دانشجویان در تمام مقطع های تحصیلی تماس گرفتیم و در این سوال و جواب ها با مسائل مختلف دانشجویان به ویژه مشکلات معیشتی مواجه شدیم. در ادامه تلاش کردیم با شناسایی این دانشجویان و با در نظر گرفتن امکانات دانشگاه آنها را مورد حمایت قرار دهیم. همچنین متوجه شدیم اعضای خانواده تعدادی از دانشجویان به بیماری کرونا مبتلا شده اند و آنها نگران وضعیت سلامتی خود و خانواده خود هستند و از لحاظ روانی نیاز به حمایت دارند که اقدامات لازم در این مورد انجام شد.
وی در پایان با آرزوی سلامتی برای دانشجویان و خانواده های آنها، گفت: بازگشایی دانشگاه ها از ۱۷ خرداد به عهده دانشگاه ها گذاشته شده است و با توجه به اینکه سیستم تدریس دانشگاه در حال حاضر مجازی است، پس امتحانات هم به صورت مجازی برگزار می شود. به همین دلیل در این ترم پذیرش خوابگاهی نداریم و در حال برنامه ریزی و گرفتن تصمیمات لازم برای شروع سال تحصیلی جدید در مهرماه هستیم.
نظر شما :