مسابقات آنلاین شطرنج جام رمضان در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۱۵۵ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
مسابقات آنلاین شطرنج برای اولین بار در دانشگاه علامه طباطبایی در تاریخ 31 اردیبهشت ماه 1399 با استقبال خوب خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبایی( دانشجویان و کارکنان) به روش سویسی در 9 دور برگزار شد.
مسابقات آنلاین شطرنج جام رمضان در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

مسابقات آنلاین شطرنج  برای اولین بار در دانشگاه علامه طباطبایی در تاریخ 31 اردیبهشت ماه 1399  با استقبال خوب خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبایی( دانشجویان و کارکنان) به روش سویسی در 9 دور برگزار شد.

در این مسابقات 83 نفر  شرکت داشتنند که دو داور به صورت آنلاین بازی ها را رصد می کردند.

این مسابقه نزدیک به 3 ساعت به طول انجامید و هر بازی با زمان 3 دقیقه و 2ثانیه پاداش به ازای هر حرکت برگزار شد.

میانگین ریتینگ شرکت کننده ها در این مسابقه 1468 بود که بالاترین ریتینگ 2201 و پایین ترین آنها 802  بود و در مجموع 426 بازی انجام شد که 43%  بازیکنان با مهره سفید ،  39% با مهره سیاه بازی خود را برنده شده اند و در مجموع 21% از بازی ها به تساوی ختم شد.

برندگان این مسابقات به شرح ذیل می باشد:

در بخش کارکنان آقا: آقای قربانعلی شاکریان نفر اول آقای داوود غفاری نفر دوم آقای سجاد محمدی نفرسوم

در بخش کارکنان خانم زیبا قاسمی نفر برتر شد

در بخش دانشجویان پسر : آقایان محسن اسلامی، علیرضا حقیری و سجاد ولی پور به ترتیب نفرات اول تا سوم شدند

در بخش دانشجویان دختر: خانم ها بهاره قربانی، ملیکا مازیار و مهتاب مراد زاده به ترتیب مقام  اول تا سوم را به دست اوردند

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبایی