مسابقه دراز و نشست آنلاین در دو گروه دختر و پسر

۲۲ تیر ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۴۹۶ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
 مسابقه دراز و نشست آنلاین در دو گروه دختر و پسر

شیوع ویروس کرونا در ماه های اخیر و سیاست قرنطینه شدن زندگی روزمره و در پی آن تعطیلی باشگاه ها واماکن ورزشی فضایی برای برجسته شدن ایده ورزش در خانه ایجاد کرد . با توجه به اهمیت ورزش در ارتقا سلامتی و نقش آن در مقابله با بیماری ها و ازجمله تقویت بعد جسمانی وذهنی برای مقابله با شیوع یک بیماری جدید و ناشناخته چون کرونا ویروس این موضوع را نشان می دهد که تثبیت فرهنگ ورزش در خانه و نهادینه کردن این فرهنگ بین خانواده ها تا چه اندازه مهم است و باید به عنوان یک تجربه جدید مورد مطالعه قرار گرفته و بر تداوم آن کوشید. مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی نیز با توجه به شرایط بوجود آمده و عدم استفاده از سالن های ورزشی به صورت حضوری، مسابقه دراز و نشست را جهت ترغیب هر چه بیشتر دانشجویان به سمت ورزش به صورت مجازی برگزار کرده است که نتایج آن به شرح ذیل حضورتان ارائه میش ود.

نفرات برتر دراز و نشست آنلاین پسران:

1.      سعید زرآینه

2.      حسین بهادر

3.      مهدی ابراهیمی

نفرات برتر دراز و نشست آنلاین دختران:

1.      فائزه مدنی

2.      الهه عبدی