کمیته مقابله با کرونا: تست کرونا برای همه شاغلین آشپزخانه ها انجام می گیرد.

۰۳ مهر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۲۹۵۹ امور دانشجویی اخبار معاونت
چهارمین جلسه کمیته مقابله با کرونا مورخ 1مهر ماه در سالن شورای معاونت دانشجویی برگزار شد.

در این جلسه اعضای کمیته کرونا بر تسریع  اجرایی شدن مصوبات کمیته تاکید کردند و در ابتدای جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات پیشین کمیته مقابله با کرونا توسط مرکز بهداشت و درمان ارائه شد.

سپس مقرر شد طرح پایش کلیه کارکنان و اعضای هیئت و مراجعین در همه ورودی های اصلی توسط مرکز بهداشت انجام شود که علاوه بر پایش قبلی مقرر شد تست اکسیژن خون افراد نیز صورت گیرد و موارد مشکوک به مرکز بهداشت ارجاع شوند.

در خصوص شروع بکار آشپزخانه ها در خوابگاه ها نیز مقرر شد تست های کرونا برای همه شاغلین آشپزخانه ها صورت گرفته و بصورت روزانه پایش شوند و نظارت های دقیق بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت صورت گیرد.همچنین مقرر شد با هماهنگی مدیران مربوطه ، مادران دارای فرزند زیر ۶ سال یک روز در هفته بصورت دورکاری فعالیت نمایند .در انتها بر ضرورت اجرا و نظارت پروتکل های بهداشتی در کلیه اماکن دانشگاه تاکید شد.