خدمات مشاوره" oncall" در مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی

مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی، در تشریح فعالیت‌های خود، خدمات مشاوره "oncall" را برای دانشجویان و اساتید و کارکنان دانشگاه و عموم مردم از سراسر کشور فراهم کرده است.
 خدمات مشاوره" oncall" در مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش این مرکز سامانه راهنمایی و مشاوره تلفنی مرکز مشاوره، با 150 مشاور، روانشناس، روانپزشک و مددکار اجتماعی  و با ۱۰ شیفت فعال در هفته از شنبه تا چهارشنبه، صبح ها(8 تا 12) و عصر ها(14 تا 18) و مطابق با برنامه هفتگی اعلام شده در زمینه های مشاوره ای مقابله با اضطراب کرونا، مشاوره با خانواده های درگیر کرونا و داغدار ناشی از کرونا، مشاوره خودشناسی و رشد در زندگی، مشاوره خانوا و ازدواج، مشاوره پیش از ازدواج، طلاق، تحصیلی (شیوه مطالعه و برنامه ریزی درسی)، شغلی، مدیریت روابط عاطفی و بین فردی، شکست عاطفی، کاهش اضطراب، بیقراری، نگرانی و سایر حالات ناخوشایند روحی و روانی، مشاوره کودک، نوجوان و جوان، مشاوره اعتیاد و توانبخشی، خدمات روانپزشکی و خدمات مددکاری اجتماعی فعالیت دارد.

جهت دریافت برنامه هفتگی مشاوران و موضوعات مشاوره کلیک فرمایید.