۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۰۵۵ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبایی اقدام به برگزاری کلاس آموزشی آنلاین یوگا در بخش خواهران ( ویژه کارمندان و اعضاء هیئت علمی ) نموده است .

به گزارش روابط عمومی اداره تربیت بدنی به دلیل شیوع بیماری کرونا و به منظور جلوگیری از انتشار ویروس در محیط های آموزشی، کلاس یوگا در بخش بانوان به صورت مجازی با مربیگری خانم سعید دو جلسه در هفته در روزهای یکشنبه و سه شنبه ( ساعت 18 الی 19) برگزار خواهد شد. مهلت ثبت نام در این کلاس تا 30 دی ماه 1399 گزارش شده است.

همکاران علاقه مند به شرکت در این کلاس، جهت ثبت نام می توانند با شماره تلفن 44737625 و یا داخلی 2600 مدیریت تربیت بدنی  تماس حاصل نمایند.

هزینه ثبت نام :

کارکنان اداری  500/000  ریال