خدمات مشاوره تحصیلی برای پنجمین نیمسال متوالی در دانشگاه

واحد ارتقاء تحصیلی مرکز مشاوره دانشگاه علامه به دانشجویان دارای افت تحصیلی با دو هدف پیشگیری و مشاوره، خدمات رایگان ارائه می دهد.
خدمات مشاوره تحصیلی برای پنجمین نیمسال متوالی در دانشگاه

طرح خدمات مشاوره تحصیلی برای پنجمین نیمسال متوالی در حال اجرا است. در ابتدای هر نیمسال برای هر یک از دانشکده ها مشاوری تعیین و لیست دانشجویانی که افت تحصیلی داشته تهیه و به مشاور مربوطه داده می شود. مشاور با تک تک افراد لیست تماس می گیرد. پس از تشخیص اولیه و آغاز جلسات، افرادی که موضوعاتی مربوط به مددکاری، آموزشی، پزشکی و روانپزشکی مطرح کنند را ارجاع می دهد و کار با باقی دانشجویان را تا پایان ایام امتحانات ادامه می دهد. تمامی افراد ( ارجاعی و غیر ارجاعی) تا پایان ترم بعدی نیز پیگیری خواهند شد. لازم به ذکر است که پس از شیوع ویروس کرونا فعالیت های این بخش به دو شکل تلفنی و برخط ادامه دارد. خوشبختانه آمار دانشجویان مشروطی پس از آغاز طرح تا کنون به یک سوم کاهش پیدا کرده است. هم اکنون این مرکز به دانشجویانی که خودشان برای موضوعات تحصیلی مراجعه می کنند نیز خدمات ارائه می کند.