استقبال بی نظیر از سلسله وبینارهای آموزشی برگزار شده مرکز مشاوره دانشگاه علامه

اولین وبینارهای آموزشی ویژه دانشجویان سراسر کشور با محوریت «موفقیت و شادکامی فردی و اجتماعی» با همکاری انجمن مشاوره ایران و با حضور اساتید برجسته سراسر کشور توسط مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد.
استقبال بی نظیر از سلسله وبینارهای آموزشی برگزار شده مرکز مشاوره دانشگاه علامه

مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی به منظورگسترش، پیشبرد و ارتقاء علمی دانش مشاوره و توسعه کیفی نیروهای متخصص، و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه مشاوره، با توجه به شرایط خاص کرونایی که کشور و فضای آموزشی را درگیر خود کرده است، اولین سلسله وبینارهای رایگان آموزشی با محوریت موفقیت و شادکامی فردی و اجتماعی را با همکاری انجمن مشاوره ایران و با حضور اساتید برجسته سراسر کشور در پاییز 1399برگزار کرد.

به گزارش این مرکز، وبینارهای مذکور با مجموع 6731 نفر شرکت کننده، در 26 وبینار، تنها برنامه در دانشگاه می باشد که این تعداد مخاطب داشته، ضمن این که حجم برنامه 350012 نفر در ساعت برآورد شده است.