کارگاه «محافظت از سلامت جسم در دوران کرونا»

۲۹ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۱۳۱ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علامه کارگاه محافظت از سلامت جسم در دوران کرونا را با محوریت ارایه راهکارهای پیشگیری و بهبود آسیب های جسمی در حین کار با کامپیوتر برگزار می کند.
کارگاه «محافظت از سلامت جسم در دوران کرونا»

به گزارش این مدیریت کارگاه محافظت از سلامت جسم در دوران کرونا با محوریت ارائه راهکاره های پیشگیری و بهبود آسیب های جسمی در حین کار با کامپیوتر برگزار می شود. این کارگاه با تدریس دکتر رحمان شیخ حسینی فیزیوتراپیست و دکترای آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی و استادیار دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد. طبق اعلام این مدیریت به نفرات حاضر در کارگاه، گواهی شرکت داده خواهد شد.

علاقه مندان جهت شرکت در کارگاه می توانند روز سه شنبه مورخ 30 دی ماه  1399 راس ساعت 14  از لینک زیر  بصورت میهمان وارد کلاس شوند.