بازدید فرمانده ستاد مقابله با کرونا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی از مرکز بهداشت و درمان دانشگاه

۰۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۱۵۹ امور دانشجویی اخبار معاونت بهداشت و درمان
دکتر علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و معاونان این دانشگاه از مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علامه طباطبائی بازدید کردند.

در این بازدید که با حضور رئیس دانشگاه، دکتر حسین سلیمی انجام شد؛ فعالیت ها و اقدامات پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا از ابتدا تاکنون برای دکتر زالی و همراهان شرح داده شد که مورد تایید ایشان و هیئت همراهشان قرار گرفت.