صعود تیم کوهنوردی دانشگاه علامه به قله پرآو

۰۷ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۲۰۱ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
تیم کوهنوردی دانشگاه علامه از صعب العبورترین مسیر زمستانه با وجود حجم زیاد برف به قله پرآو صعود کرد.
صعود تیم کوهنوردی دانشگاه علامه به قله پرآو

به گزارش مدیریت تربیت بدنی، 7 نفر از انجمن کوهنوردی دانشگاه توانستند از صعب العبورترین مسیر زمستانه تنگ بیولوژی با سرپرستی آقای سعید زرآئینه عضو تیم ملی جودو و کوهنوردی ایران عبور کنند.

طبق اعلام این مدیریت، صعود با توجه به وجود شرایط سخت مسیر، برف کوبی بسیار و حجم زیاد برف در روز جمعه 3 بهمن ماه 99 به سختی صورت پذیرفته است. شایان ذکر است نمایندگان کوهنوردی دانشگاه علامه طباطبائی اولین و تنها گروهی بوده اند که توانسته اند از مسیر سخت و دشوار غار پرآو که در 12 کیلومتری شهر کرمانشاه در میان کوه طاق بستان و کوه بیستون به ارتفاع 3405 متر قرار دارد، صعود کنند. مدیریت تربیت بدنی این موفقیت را به جامعه ورزش دانشگاهی تبریک گفت.