الگوهای سبد غذایی و هرم غذایی مردم ایران در مقایسه بااستاندرادهای جهانی

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۲۴۰ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
تعداد بازدید:۶۱۱
وبینار آموزشی «تاثیر مداخلات تغذیه ای بر تغییر الگوی مصرف غذا» برگزار شد.
الگوهای سبد غذایی و هرم غذایی مردم ایران در مقایسه بااستاندرادهای جهانی

 

وبینار آموزشی «تاثیر مداخلات تغذیه ای بر تغییر الگوی مصرف غذا» برگزار شد.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علامه از برگزاری  هفتمین وبینار آموزشی ویژه اساتید، کارکنان  و  دانشجویان با موضوع تاثیر مداخلات تغذیه ای بر تغییر الگوی مصرف غذا خبر داد.

به گزارش مدیریت تربیت بدنی، کار گاه آموزشی تاثیر مداخلات تغذیه ای بر تغییر الگوی مصرف غذا توسط خانم دکتر مینو باسامی، دکتری فیزیولوژی ورزشی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی به صورت مجازی تدریس شد.

  طبق اعلام این مدیریت، در کارگاه فوق، در مورد الگوهای سبد غذایی و هرم غذایی مطابق با استانداردهای جهانی صحبت شد و این الگوی جهانی با ترکیب سبد غذایی مورد استفاده مردم ایران مورد مقایسه قرار گرفت که بنا به نتایج بدست آمده مشخص شد که کشور ایران در منطقه پر خطر از لحاظ امنیت غذایی قرار دارد.

 همچنین در این کارگاه به نتایج تحقیقات تاثیر مداخلات تغذیه ایی بر تغییر الگوی مصرف افراد اشاره شد که حاضرین هم در بحث شرکت کرده و در طول کارگاه پرسش و پاسخ هایی در خصوص الگوی تغذیه خود و ترکیب سبد غذاییشان پرسیدند.

این کارگاه در روز سه شنبه مورخ  7 بهمن ماه 1399 راس ساعت 14 به مدت 2 ساعت برگزار شد.               

 


نظر شما :