اطلاعیه وام دانشجویی

۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۲۸۱ امور دانشجویی اخبار معاونت
ضمن گرامی داشت فرا رسیدن نیمسال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دانشجویان، به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام های دانشجویی می رساند
اطلاعیه وام دانشجویی

ضمن گرامی داشت فرا رسیدن نیمسال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دانشجویان، به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام های دانشجویی  می رساند که ثبت تقاضای وام در سامانه دانشجویی (پورتال) www.bp.swf.ir  از تاریخ 1399/11/16 فعال می باشد و ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط، نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مذکور اقدام نمایند.

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:

1-    اولویت پرداخت وام به دانشجویان بی بضاعت و کم بضاعت می باشد

2-    پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریه پرداز شاغل پس از بهره مندی دانشجویان غیر شاغل و در صورت وجود اعتبار مازاد وام شهریه امکان پذیر می باشد.

3-    با توجه به اعمال تغییرات در فرم سند تعهد محضری در راستای تسهیل شرایط ضامنین و ارسال آن به کانون سردفتران و دفتریاران، از سال تحصیلی جاری ملاک ضمانت وام متقاضیان جدید صرفا سند تعهد جدید خواهد بود.

4-    دانشجویانی که تحت پوشش بنیاد شهید و ایثارگران هستند، مجاز به درخواست وام شهریه نمی باشند. (درخواست سایر وام ها بلامانع است).

5-    دانشجویانی که سقف وام های دریافتی آنان از 150/000/000 ریال بالاتر باشد، می بایست نسبت به ارائه سند تعهد محضری ضامن دوم اقدام نمایند.

6-    تاکید می گردد برای دریافت وام ضروری از ارسال هرگونه فاکتور خرید لپ تاپ، گوشی و سایر لوازم کمک آموزشی اجتناب گردد.

7-    تصاویر اسناد ارسالی می بایست دارای نام و نام خانوادگی دانشجو، تاریخ معتبر، و حجم حداکثر KB200 باشد.

جدول زمانبندی درخواست ثبت وام ها

جدول نوع و مبلغ وام ها در نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399

مدارک مورد نیاز ضامنین

- اصل سند تعهدنامه دانشجویی تنظیمی به وسیله یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور