کسب دو مدال ارزشمند ورزشی توسط دانشجوی ارشد تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۴۳۵ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
سرکار خانم مریم طاهری دانشجوی ارشد تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی یک مدال طلا فرم ۳۲ حرکتی تای چی چوان و یک مدال برنز فرم بادبزن سبک یانگ را کسب کرد.
کسب دو مدال ارزشمند ورزشی توسط دانشجوی ارشد تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی

براساس اعلام کمیته ی تای چی چوآن فدراسیون ووشو، مسابقات قهرمانی کشور به صورت مجازی این رشته در دو بخش آقایان و بانوان، براساس آیین نامه این مسابقات و طبق قوانین ۲۰۱۹ فدراسیون جهانی برگزار شد. مسابقات قهرمانی کشور تای چی چوآن یادواره قهرمان جهان ارشیا ارباب بهرامی امسال در دو مرحله برگزار شد. در مرحله اول که به صورت مجازی برگزار شد، شرکت کنندگان در محل تعیین شده توسط نماینده تای چی استان، به اجرای فرم پرداخته و نفرات برتر برای اجرای نهایی به فدراسیون ووشو دعوت شدند.

در مرحله دوم که به صورت حضوری برگزار شد، فقط شرکت کنندگانی که در مرحله اول مسابقات پذیرفته شدند، می توانستند شرکت کنند.

مرحله دوم مسابقات قهرمانی کشور تای چی چوان در تاریخ 30/11/99 لغایت 1/12/99 در دو بخش خانم ها و آقایان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی بازار بزرگ ایران واقع در ایران مال، با رعایت نهایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

موفقیت خانم طاهری را به جامعه ورزش دانشگاهی به خصوص مدیریت تربیت بدنی و دانشجویان علاقمند به ورزش ووشو تبریک و تهنیت عرض می نمائیم. از خداوند منان خواستاریم که روز به روز شاهد پیشرفت هر چه بیشتر و با شکوه تر دانشجویان در عرصه های ورزشی باشیم.