کسب مقام نایب قهرمانی سومین دوره از مسابقات دارت

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۴۳۶ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
کسب مقام نایب قهرمانی سومین دوره از مسابقات دارت زیرگروه C سوپر لیگ استان تهران توسط کارمند دانشگاه علامه طباطبائی
کسب مقام نایب قهرمانی سومین دوره از مسابقات دارت

کسب مقام نایب قهرمانی سومین دوره از مسابقات دارت زیرگروه C سوپر لیگ استان تهران توسط کارمند دانشگاه علامه طباطبائی

جناب آقای فرج زاهدی احمد سرائی از کارکنان معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی در رشته ی ورزشی دارت به صورت حرفه ای فعالیت دارند. ایشان در مسابقات دارت زیرگروه C سوپر لیگ استان تهران گرامیداشت دهه مبارک فجر و یادواره شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهید محسن فخری زاده حضور داشته اند.

جناب آقای زاهدی موفق شدند به مقام نایب قهرمانی سومین دوره از این مسابقات دست پیدا کنند.  این موفقیت ارزشمند را به جامعه ورزش دانشگاه علامه طباطبائی به خصوص مجموعه مدیریت تربیت بدنی و علاقمندان به رشته ورزشی دارت تبریک و تقدیم عرض می نمائیم.

امیدواریم با یاری پروردگار متعال و حمایت های معاونت محترم فرهنگی، معاونت محترم دانشجویی و نیز مدیریت محترم تربیت بدنی در مسابقات دارت قهرمانی استان تهران که در اردیبهشت ماه سال 1400 برگزار خواهد شد، جناب آقای زاهدی عنوانی در خور نام دانشگاه علامه طباطبائی کسب و تقدیم جامعه ورزش دانشگاهی نموده و نقشی مهم در ایجاد روحیه و فرهنگ ورزش مفرح و با نشاط دارت در بین همکاران علمی و اداری دانشگاه ایفا نمایند.