مسابقات قهرمانی مجازی تالو دانشجویان

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۵۵۷ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
مسابقات قهرمانی مجازی تالو دانشجویان

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو و به نقل از سایت فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، مسابقات قهرمانی مجازی تالو دانشجویان دختر و پسر به منظور شناخت نفرات برتر برای حضور در رقابت های انتخابی تیم ملی دانشجویان به منظور شرکت در سی و یکمین دوره بازی های تابستانی دانشجویان جهان ۲۰۲۱ چین با همکاری فدراسیون ووشو برگزار شد و دانشجویان در فرم های مختلف عناوین اول تا سوم را کسب کردند.

خانم مریم طاهری دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبایی بار دیگر افتخار آفرینی کردند و در بخش بانوان در فرم تای چی چوان - تای چی جین، مقام اول را کسب کردند و در اردوی تیم ملی دانشجویان در این رشته به مسابقات اعزام خواهند شد. این موفقیت ارزشمند خانم طاهری را به جامعه ورزش دانشگاهی به ویژه علاقمندان به ورزش ووشو تبریک عرض می نمائیم. از خداوند  متعال خواستاریم همچنان شاهد موفقیت های روزافزون ایشان در عرصه های ملی و بین المللی باشیم.