چهارمین جلسه شورای ایمنی ، بهداشت و محیط زیست(HSE) دانشگاه برگزار شد

چهارمین جلسه شورای HSEدانشگاه با حضور ریاست دانشگاه، معاونین ، مدیران و اعضای شورا با محوریت ارتقای ایمنی اماکن دانشگاه برگزار شد.
چهارمین جلسه شورای ایمنی ، بهداشت و محیط زیست(HSE) دانشگاه برگزار شد

چهارمین جلسه شورای HSEدانشگاه با حضور ریاست دانشگاه، معاونین ، مدیران  و اعضای شورا با محوریت ارتقای ایمنی اماکن دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که در تاریخ 16 اسفند ماه 1399 برگزار گردید آقای دکتر سلیمی رئیس دانشگاه ، آقای دکتر لطیفی معاون دانشجویی ، خانم دکتر حسینی مدیر مرکز بهداشت و درمان ، آقای دکتر زرگرباشی مدیر امور اداری ، آقای دکتر امیر زند مقدم مدیر امور پژوهشی، آقای مهندس صدری مدیر فنی و طرح های عمرانی، آقای زارع مسئول امور عمومی ساختمان کریمخان، آقای مهندس محبوبی کارشناس ایمنی و بهداشت، آقای مهندس صفری کارشناس بهداشت محیط  حضور داشتند.

آقای مهندس محبوبی کارشناس ایمنی و بهداشت دانشگاه گزارشی از وضعیت ایمنی اماکن مختلف دانشگاه و نقص های موجود ارائه دادند و در ادامه جلسه در خصوص گزارش های ارائه شده، توسط اعضای شورا بحث و تبادل نظر شد تا ارتقای ایمنی ساختمان ها تسهیل گردد.

آقای دکتر سلیمی بر ارتقای ایمنی کلیه اماکن دانشگاه و تجهیز ساختمان ها به تجهیزات ایمنی و آتش نشانی تاکید کردند.و مقرر شد ساختمان های دارای نقص ایمنی با استانداردسازی و رفع نواقص موجود ایمن سازی و بهسازی گردند.از جمله ساختمان هایی که بیشتر بر ایمن سازی و نصب تجهیزات آتش نشانی تاکید شد ساختمان واقع در خیابان کریمخان،دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دانشکده علوم ارتباطات ، ساختمان مرکزی و ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه بود.که  با دستور ریاست دانشگاه مقرر شد با اختصاص بودجه برای ساختمان های مذکور ایمن سازی آنها در اسرع وقت انجام شود.

موارد مطرح شده در این جلسه شامل موارد ذیل بود :  بررسی  وضعیت ایمن سازی و نوسازی ساختمان کریمخان  ، تجهیز ساختمان ها به تجهیزات آتش نشانی مانند سیستم های اعلام و اطفای حریق ، ارتقای ایمنی و بازرسی ادواری آسانسورها ، موتورخانه ها و دیگ های بخار، بررسی مشکلات ایمنی و بهداشتی ساختمان کتابخانه مرکزی واخذ مجوز انجام کار و جابجایی وسایل از کارشناسی ایمنی دانشگاه جهت پیشگیری از بروز حوادث  .