کسب اولین مدال‌های خوشرنگ ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی در سال ۱۴۰۰

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۷۸۹ امور دانشجویی اخبار معاونت تربیت بدنی
مریم طاهری دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی بار دیگر افتخار آفرین شد.
کسب اولین مدال‌های خوشرنگ ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی در سال ۱۴۰۰

به گزارش مدیریت تربیت بدنی دانشگاه مسابقات مجازی ووشو قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در دو بخش تالو و ساندا با حضور 110 ورزشکار دختر و پسر به میزبانی دانشگاه قم در قالب مجازی برگزار گردید. سرکار خانم مریم طاهری دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی از دانشکده تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی بار دیگر افتخار آفرینی کردند و اولین مدال های خوش رنگ سال 1400 را برای دانشگاه علامه طباطبائی به ارمغان آوردند. خانم طاهری در سبک تالو در رشته ی تای چی چوان مقام سوم و در رشته ی سلاح تایچی مقام دوم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دادند. کسب مدال های ارزشمند سرکار خانم طارهری را به جامعه ی ورزش دانشگاهی به خصوص علاقمندان به ورزش ووشو تبریک عرض می نمائیم و از خداوند منان برای ایشان موفقیت های روز افزون را خواستاریم.