مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علامه طباطبایی بعنوان پایگاه واکسیناسیون بیماری کووید 19 انتخاب شد

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۹۴۸ امور دانشجویی اخبار معاونت بهداشت و درمان

با توجه به شروع واکسیناسیون عمومی در کشور و نیاز به پایگاه سلامت واکسیناسیون بیماری کووید 19 با اعلام نیاز وزارت بهداشت و درمان کشور به پایگاه های سلامت ، مرکز بهداشت و درمان دانشگاه نیز بعنوان مرکز واکسیناسیون این بیماری کار خود را با واکسیناسیون افراد بالای 75 سال آغاز کرد.

این فرایند که با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می شود با رعایت کلیه شیوه نامه های بهداشتی و با نظارت و مشاوره کادر بهداشت و درمان مرکز بهداشت و درمان دانشگاه انجام می شود.

همچنین در بدو ورود افراد به مرکز ، ابتدا ثبت نام و بعد از مشاوره پزشکی مرکز خانم دکتر افشار واکسیناسیون انجام می شود. بنا به اعلام وزارت بهداشت پس از پایان واکسیناسیون افراد بالای 75 سال، واکسیناسیون سایر گروه های سنی انجام خواهد شد.