ورزش دانشگاهی محرکی برای توسعه پایدار

۱۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۱ کد : ۱۶۰۶۶ اخبار معاونت تربیت بدنی
فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، رویداد فیزو فروم با موضوع: ورزش دانشگاهی محرکی برای توسعه پایدار در فروردین ماه ۱۴۰۱ و درکشورکاستاریکا برگزار خواهد شد
ورزش دانشگاهی محرکی برای توسعه پایدار

احترامأ ضمن اظهار تشکر به استحضار می رساند رویداد فیزو فروم با موضوع « ورزش دانشگاهی محرکی برای توسعه پایدار»  University sport as a Driver for sustainable Development   19 تا 23 فروردین ماه سال آینده در کارتاگو، کارستاریکا برگزار خواهد شد.

برابر قوانین و مقررات اعلام شده هر کشور مجاز است پنج نفر(سه دانشجو و دو استاد) را برای شرکت در این رویداد اعزام نماید. لذا خواهشمند است بر اساس موارد زیر نسبت به معرفی افراد واجد شرایط تا تاریخ 1400/08/05 اقدام لازم بعمل اید.

• مسلط به زبان انگلیسی
  • داشتن حداکثر سن 25 سال برای دانشجویان(متولدین 1375/10/11 به بعد)
  • تحصیلات تربیت بدنی

شایان ذکر است پس از دریافت اسامی متقاضیان از همه ی بخش ها، نفرات برتر طی مصاحبه ای انتخاب خواهند شد.

ضمنأ هزینه های اعزام شامل تغذیه، اسکان، بلط هواپیما و ... به عنده ی هر بخش خواهد بود.