بازدید معاون محترم دانشجویی

۱۱ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۹ کد : ۱۶۰۷۶ اخبار معاونت تربیت بدنی
بازدید معاون محترم دانشجویی از مجموعه ورزشی دانشگاه علامه طباطبایی
بازدید معاون محترم دانشجویی

معاون محترم دانشجویی به همراه جناب آقای نداف زاده از معاونت دانشجویی  روز سه شنبه مورخ 1400/8/11 ساعت 9:30 به مجموعه ورزشی تشریف آوردند. ایشان از تمامی سالن های مجموعه ورزشی دانشگاه بازدیدی بعمل آوردند. در نهایت طی جلسه حضوری با حضور مدیر محترم تربیت بدنی جناب آقای دکتر زارعیان و کارشناسان اداره نکاتی را در خصوص شرایط موجود متذکر شدند.

جناب اقای دکتر واحدی در خصوص برنامه ی 5 ساله ای که تمامی معاونت ها باید برنامه ریزی کنند صحبت نمودند و گفتند که تربیت بدنی نیز به عنوان حوزه ای از معاونت دانشجویی نیز باید در این مسیر و ارائه برنامه های 5 ساله باید نقش بسزایی داشته باشند. ایشان گفتند ورزش باید ترویج داده شود.

دکتر واحدی گفت: مسؤلان تربیت بدنی به عنوان متولیان امر ورزش باید به عرصه دیداری کشاندن امر ورزش را در پیش بگیرند. همچنین به اهمیت ورزش در سلامتی جامعه دانشگاهی تأکید داشتند.

دکتر زارعیان در خصوص فعالیت های انجام شده طی دو سال اخیر در شرایط وجود ویروس کرونا توضیحاتی دادند. دکتر زارعیان گفت در این دو سال کلاس های آموزشی و فوق برنامه در قالب کلاس های مجازی برگزار گردیده است. مسابقات ورزشی در جشنواره های مختلف سال به شکل آنلاین اجرا شد. همچنین کارگاه های مختلف با عناوین متفاوت برگزار شد.  در حال حاضر نیز ورزش در برخی رشته ها از جمله استخر، سالن بدنسازی، تنیس روی میز در حال برگزاری است. مسابقات ورزشی به شکل حضوری و با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی در حال برگزاری است.