نشست مسئولین امور دانشجویی دانشکده ها

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۰ کد : ۱۶۱۳۳ اخبار معاونت
کارشناسان ستادی اداره خدمات و رفاهی دانشجویان  بهمراه مسولین امور دانشجویی دانشکده ها با حضور معاون محترم دانشجویی و مدیر محترم خدمات دانشجویی در تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۷ در سالن جلسات ساختمان معاونت دانشجویی برگزار گردید.
نشست مسئولین امور دانشجویی دانشکده ها

کارشناسان ستادی اداره خدمات و رفاهی دانشجویان  بهمراه مسولین امور دانشجویی دانشکده ها با حضور معاون محترم دانشجویی و مدیر محترم خدمات دانشجویی در تاریخ 1400/08/17 در سالن جلسات ساختمان معاونت دانشجویی برگزار گردید.

در این نشست ضمن بررسی آخرین بخشنامه ثبت نام وام های دانشجویی،گزارش عملکرد ادره خدمات رفاه دانشجویان در نیمسال گذشته نیز ارائه گردید.در ادامه جناب آقای دکتر واحدی ضمن شرح سیاست های کلی در حوزه خدمات و رفاه دانشجویان برلزوم خدمات رسانی به دانشجویان محترم با تمام ظرفیت تاکید نمودند.

در پایان نیز آموزش لازم پیرامون فرایند الکترونیکی تسویه حساب فارغ التحصیلان ارائه گردید.