اولین جلسه شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد؛

آرایش جهادی برای خدمات‌رسانی به دانشجویان در دوره جدید/گزارش کامل+تصاویر نشست

تعداد بازدید:۱۳۳۷
اولین جلسه شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در دوره جدید با حضور سرپرست و مدیران این معاونت برگزار شد و طی آن دکتر مهدی واحدی بر ضرورت آرایش جهادی برای خدمات‌رسانی به دانشجویان در دوره جدید تاکید کرد.
آرایش جهادی برای خدمات‌رسانی به دانشجویان در دوره جدید/گزارش کامل+تصاویر نشست

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در این نشست، دکتر مهدی واحدی، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی و عضو هیئت علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی، دکتر محمدرضا قاسمیان‌مقدم، مدیر تربیت‌بدنی و عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر زهره حسینی، رئیس مرکز بهداشت و درمان، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر دانشجویی و رئیس اداره تغذیه، دکتر کیومرث فرحبخش، مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان و عضو هیئت علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، دکتر مهدی وجدانی‌همت، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، مسعود گمار، مدیر امور مالی معاونت دانشجویی، سامان رحمانی، رئیس اداره رفاه دانشجویان دانشگاه و فریبرز جعفری، مدیر امور عمومی معاونت دانشجویی حضور داشتند و به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

واحدی: برای برطرف کردن مشکلات نیاز به یک آرایش جهادی داریم

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه برای خدمات‌رسانی هر چه بهتر به دانشجویان، تأمین نیازهای مالی و برطرف کردن مشکلات نیاز به یک آرایش جهادی داریم، گفت: مسائل مرتبط با معاونت دانشجویی به‌رغم اینکه از مهم‌ترین مسئله‌های دانشگاه است ولی نباید به مهم‌ترین دغدغه رئیس دانشگاه علامه طباطبائی تبدیل شود و ما مجموعه معاونت دانشجویی باید خودمان این مسائل را اصطلاحاً به دوش بکشیم.

دکتر مهدی واحدی، که در جمع مدیران معاونت دانشجویی سخن می‌گفت، افزود: مهم‌ترین اولویت ما در وضعیت کنونی آمادگی حداکثری برای بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی است.

وی با اشاره به اینکه مدیریت دانشجویی به دلیل وسعت کار، فعالیت سنگین‌تری بر عهده دارد، اظهار کرد: انتظار داریم همکاران با تلاش مضاعفی که از خود نشان می‌دهند، کار ساده و اداری را کنار گذاشته  و به صورت جهادی فعالیت کنند.

مسئولیت مرکز بهداشت دانشگاه برای نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی

واحدی ادامه داد: مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در این مقطع حساس باید به صورت فعالانه پایش میدانی پروتکل‌های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا را به‌خصوص در خوابگاه‌های دانشجویی و رستوران‌های دانشگاه انجام دهد.

وی با بیان اینکه مسئولیت رعایت این پروتکل‌ها توسط دانشجویان، استادان و کارکنان و نظارت بر آن‌ها به عهده مرکز بهداشت و درمان دانشگاه است، گفت: مدیریت تربیت بدنی و مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه نیز باید خدمات‌رسانی به دانشجویان را مد نظر داشته باشند.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به وظایف خطیر مرکز مشاور و بهداشت روان دانشگاه در زمینه خدمات‌رسانی به دانشجویان به‌ویژه بعد از پاندومی کرونا و اوج‌گیری برخی مشکلات روحی و روانی و زیست اجتماعی، افزود: باید با برنامه‌ریزی مناسب و نگاه پیشگیرانه به سمت برطرف کردن مشکلات حرکت کنیم.

تا پایان سال جاری با حداقل منابع بیشترین کار را انجام دهیم

وی با بیان اینکه سیاست مدیریت جدید دانشگاه این است که نیروی جدیدی جذب نکند، بیان کرد: در گذشته نسبت جذب کارمند به استاد در دانشگاه علامه طباطبائی فاجعه بوده است و در دوره جدید تلاش می‌شود با همین نیروهای موجود فعالیت‌ها و خدمات‌رسانی‌ها را انجام دهیم.

 واحدی با اشاره به اینکه دانشگاه به کسری بودجه مواجه است و به مدیران و کارکنان معاونت دانشجویی توصیه کرد که تا پایان سال جاری با حداقل منابع بیشترین کار را انجام بدهند.

وی اضافه کرد: همکاران ما در معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برای انجام فعالیت‌های خود به هیچ وجه منتظر بقیه نمانند و خودشان کارها و فعالیت‌ها را به جلو ببرند.

همه کارکنان معاونت دانشجویی موظف هستند که واکسن بزنند

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه در وضعیت کنونی به‌دور از گلایه‌مندی و شکایت‌ها باید با هماهنگی بین‌بخشی به فکر خدمات‌رسانی هر چه بهتر به دانشجویان باشیم، گفت: وقتی کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشگاه به عنوان تنها مرجع نظارتی دانشگاه برای نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی مبارزه با کرونا، وارد خوابگاه‌های دانشجویی می‌شوند، مسئولان خوابگاه‌ها باید نهایت همکاری را با آن‌ها داشته باشند.

وی در ادامه خواستار نظارتی جدی از سوی مدیریت امور عمومی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در زمینه واکسیناسیون کارکنان این معاونت شد و تصریح کرد: همه کارکنان معاونت دانشجویی موظف هستند که واکسن بزنند.

آرایش جهادی برای خدمات‌رسانی در معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

واحدی از رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی درخواست کرد که مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دانشجویی را نسبت به شرایط جدید و تلاش و همت مضاعف برای خدمات‌رسانی به دانشجویان در این مقطع کنونی، آگاه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از پرزحمت‌ترین فعالیت‌ها در معاونت دانشجویی مربوط به اداره تغذیه است، افزود: برای خدمات‌رسانی هر چه بهتر به دانشجویان، تأمین نیازهای مالی و برطرف کردن مشکلات نیاز به یک آرایش جهاد داریم و در معاونت دانشجویی باید آستین‌ها را بالا زده و بند پوتین‌ها را محکم ببندیم و به دنبال کار و خدمت باشیم.

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی یادآور شد: با فعالیت کردن به شیوه معمول دچار مشکلات جدی می‌شویم و برای فعالیت جهادی در معاونت دانشجویی باید به دنبال دوندگی برای خدمت‌رسانی باشیم.

وی خاطرنشان کرد: مسائل مرتبط با معاونت دانشجویی به‌رغم اینکه از مهمترین مسئله‌های دانشگاه است ولی نباید به مهم‌ترین دغدغه رئیس دانشگاه علامه طباطبائی تبدیل شود و ما مجموعه معاونت دانشجویی باید خودمان این مسائل را اصطلاحاً به دوش بکشیم و فکر و ذهن رئیس دانشگاه و کسانی که در کنار او هستند باید درگیر تحولات علمی در دانشگاه باشد و این مهم به یک نوع مجاهدت نیاز دارد که عوض و پاداش آن را فقط باید از خداوند متعال گرفت.

باید نسبت به استفاده از امکانات دانشگاه، نگاهی دلسوزانه داشته باشیم

واحدی با بیان اینکه مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی باید با هماهنگی کامل رئیس اداره خوابگاه‌های فعالیت‌های خود را انجام دهند، گفت: باید نسبت به استفاده از امکانات دانشگاه، نگاهی دلسوزانه داشته باشیم و صرفه و صلاح دانشگاه در نظر گرفته شود.

مدل ذهنی من این است که زمانی تشکیل جلسه بدهیم که نیاز باشد

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه تشکیل جلسات زمانی به ما کمک می‌کند که بتوانیم کارها را به جلو ببریم، اظهار کرد: مدل ذهنی من این است که زمانی تشکیل جلسه بدهیم که نیاز باشد و مهم خروجی کار و عملیاتی بودن فعالیت‌ها است. 

فرحبخش: در دوران پاندومی کرونا با دانشجویان دانشگاه در ارتباط بودیم

دکتر کیومرث فرحبخش، مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی و عضو هیئت علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه هم در این جلسه گفت: ما در دوران پاندومی کرونا کار را تعطیل نکردیم و در مرکز مشاوره دانشگاه از راه دور و به صورت مجازی با دانشجویان دانشگاه در ارتباط بودیم.

وی با بیان اینکه با حضور هر چه بیشتر دانشجویان در خوابگاه‌های دانشجویی، دفاتر مرکز مشاوره نیز فعال  و به ارائه خدمت می‌پردازند، افزود: حق‌الزحمه نیروهای تخصصی مرکز مشاوره هنوز پرداخت نشده است که می‌طلبد با توجه به بازگشایی خوابگاه و ادامه فعالیت این نیروها، مطالبات آن‌ها پرداخت شود.

فرحبخش با توجه به وضعیت و شرایط اقتصادی کشور که کاهش بودجه را به همراه دارد، پیشنهاد داد که با فراهم کردن زمینه‌های قانونی، دست مرکز مشاوره برای فعالیت‌های درآمدزایی باز گذاشته شود که در این صورت می‌تواند بین 50 تا 60 درصد هزینه‌های خود را تأمین کند.

قاسمیان‌مقدم: امکانات ورزشی دانشگاه به‌خصوص در خوابگاه‌های دانشجویی را فعال می‌کنیم

دکتر محمدرضا قاسمیان‌مقدم، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه علامه طباطبائی و عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی این دانشگاه هم در این جلسه بیان کرد: برای راه‌اندازی و فعال کردن مرکز پایش سلامت دانشجویان و کارکنان دانشگاه باید زمینه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را فراهم کرد.

وی فعال کردن امکانات ورزشی دانشگاه به‌خصوص در خوابگاه‌های دانشجویی و اجرای برنامه‌های ورزشی در قالب «آخر هفته‌های پویا» را از جمله برنامه‌های این مدیریت عنوان کرد و گفت: برای فعال کردن برنامه‌های ورزشی در خوابگاه‌های دانشجویی به متصدی امور ورزشی نیاز داریم.

قاسمیان‌مقدم به فعال شدن استخر دانشگاه با ظرفیت 20 نفر اشاره کرد و افزود: تجهیزات استخر دانشگاه با توجه به بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی نیاز به تعمیر و نگهداری به‌خصوص در زمینه ابنیه برق اضطراری، تأسیسات و کلرزدایی دارد.

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه علامه طباطبائی خاطرنشان کرد: این مجموعه می‌تواند در صورت ارائه مجوزهای قانونی از سوی دانشگاه با توجه به امکانات ورزشی که در اختیار دارد به درآمدزایی بپردازد و یا اینکه در قالب قراردادهایی به‌صورت سالانه با پیمانکاران در قبال استفاده از اماکن ورزشی، زمینه تعمیر و نگهدای رایگان آن‌ها را فراهم کند.

حسینی: پروتکل‌های بهداشتی برای نظارت بر خوابگاه‌های دانشجویی و رستوران‌های دانشگاه تدوین شده است

دکتر زهره حسینی، مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علامه طباطبائی هم در این نشست با اشاره به اینکه پروتکل‌های بهداشتی برای نظارت بر خوابگاه‌های دانشجویی و رستوران‌های دانشگاه تدوین و ابلاغ شده است، گفت: برخی از همکاران واکسن کرونا را تزریق نکرده بودند که بر اساس دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا به آن‌ها تذکر و از بعضی نیز تعهد گرفته شد که حتماً واکسیناسیون را انجام دهند و ما نیز در این زمینه به شدت پیگیر هستیم.

وی افزود: با توجه به بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی برای خوابگاه‌های خواهران پزشک در نظر گرفته شده است و برای خوابگاه‌های براداران نیز این فرآیند در دست اقدام است و به‌زودی نهایی می‌شود. ضمن‌آنکه مرکز بهداشت دانشگاه آمادگی کامل برای نظارت بر اجرای پروتکل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا در خوابگاه‌های دانشجویی را دارد.

حسینی با بیان اینکه برای خدمات‌رسانی بهتر به دانشجویان و کارکنان دانشگاه علاوه بر حفظ پزشکان موجود در تلاش برای حضور سه پزشک متخصص دیگر در درمانگاه دانشگاه هستیم که برآورد مالی آن نیز انجام شده است، اظهار کرد: مرکز بهداشت حتما نیاز به یک کارشناس ایمنی دارد که باید در قالب قرارداد حجمی جذب شود.

مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه در زمینه پایش دانشجویان نوورودی باید سه مدیریت بهداشت، مشاوره و تربیت‌بدنی با همدیگر همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند، گفت: پیشنهاد می‌دهم که برای تأمین برخی از نیازهای حتماً جلسات حضوری با مدیران و کارشناسان معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه داشته باشیم.

نداف‌زاده: معتقدیم برخی از فعالیت‌های معاونت دانشجویی باید به دانشجویان واگذار شود

عباس نداف‌زاده مدیر امور دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این نشست با بیان اینکه این جلسه اولین نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی در دوره جدید است، گفت: در خوابگاه‌های دانشجویی، مسئول خوابگاه به‌نوعی مدیر خوابگاه است و سایر افراد به‌خصوص کارشناسان اداره‌های معاونت دانشجویی باید با هماهنگی او در خوابگاه فعالیت داشته باشند.

وی افزود: برای فعالیت هر چه بهتر و بیشتر در خوابگاه‌های دانشجویی باید این فرصت را فراهم کنیم که مسئول خوابگاه بتواند مدیریت لازم را در زمینه‌های مختلف داشته باشد.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی ضمن اظهار امیدواری مبنی بر اینکه در دوره جدید اتفاقات خوبی در زمینه خدمات‌رسانی به دانشجویان صورت بگیرد، ادامه داد: ما به‌نوعی ویترین خدمات دانشجویی هستیم و دانشجویان باید ارائه خدمات مناسب را احساس کنند.

در زمینه ارائه کار دانشجویی به دانشجویان هیچ‌گونه محدودیتی نداریم

وی با اشاره به اینکه در زمینه ارائه کار دانشجویی به دانشجویان هیچ‌گونه محدودیتی نداریم، گفت: پیشنهاد ما این است در بخش‌های مختلف معاونت دانشجویی به‌خصوص خوابگاه‌ها بخشی از کارها به دانشجویان محول شود، چون هم به‌نوعی سوپاپ اطمینان هستند و هم می‌توانند بهتر با دانشجویان ارتباط برقرار کنند.

نداف‌زاده همچنین از مدیریت امور عمومی معاونت دانشجویی درخواست کرد که در اسرع وقت چارت و ساختار تشکیلاتی جدید این معاونت به‌خصوص در زمینه کارشناسان مسئول را از مدیریت امور اداری دانشگاه دریافت کند.

ابراهیمی: برای استفاده بهینه از امکانات دانشگاه نیاز به هماهنگی بین بخشی داریم

ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه نیز در این نشست گفت: ما در دانشگاه علامه طباطبائی به نسبت سایر دانشگاه‌ها امکانات خوبی داریم ولی باز اصطلاحاً دَم از کمبود امکانات می‌زنیم.

وی در همین ارتباط تصریح کرد: ما در دانشگاه تا حدود 95 درصد امکانات خوبی داریم و 5 درصد مرتبط با کمبود‌ها است که در همه جا هم این میزان عادی به نظر می‌رسد و ما باید از این همین امکات به نحوه احسن حفاظت و بهره‌برداری کنیم.

ابراهیمی با بیان اینکه برای استفاده بهینه از امکانات دانشگاه نیاز به هماهنگی بین بخشی داریم که مدیریت امور اداری دانشگاه برای تحقق این مهم باید تلاش کند، گفت: کوتاهی در زمینه نگهدای از امکانات دانشگاه که بیت‌المال محسوب می‌شود اصلاً پذیرفتنی نیست. مثلاً گاهی اوقات دیده می‌شد برای تعمیر و تجهیز بخشی از دانشگاه بودجه‌های چند میلیونی برآورد می‌شود در صورتی که می‌توان با هزینه‌های بسیار ناچیز آن مشکلات را برطرف کرد.

وجدانی‌همت: گزارش خوابگاه‌ها به صورت شبانه‌روز از مسئولان روز و شب خوابگاه دریافت می‌شود

دکتر مهدی وجدانی‌همت، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این نشست گفت: در حوزه خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه هر آن چیزی که تاکنون بوده نگهدای و حفاظت از ساختمان‌ها و تعمیرات ابنیه فرسوده بود که به سطح قابل‌قبولی در زمینه سخت‌افزاری رسیده است.

وی افزود: از این به بعد ما باید در زمینه خدمات به‌ اصطلاح هتلینگ با امکانات ویژه به دانشجویان خدمات ارائه کنیم که تحولی نو و جدید محسوب می‌شود.

وجدانی‌همت با بیان اینکه در زمینه اینگونه خدمات رفاهی در خوابگاه‌های دانشجویی و همچنین آموزش نیروی انسانی مرتبط با آن، دستورالعمل‌هایی تدوین شده است، اظهار کرد: امیدوارم با تحقق این مهم و همکاری همه مجموعه‌های دانشگاه، بتوانیم خدمات‌رسانی مناسبی به دانشجویان داشته باشیم.

سایر مدیران دانشگاه هم باید جهادی پای کار بیایند

وی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین نکته‌هایی که در جلسات دانشگاه باید مورد توجه قرار بگیرد کم کردن فاصله مدیران با نظرات کارشناسی کارشناسان است. مثلاً مدیری که خارج از مجموعه معاونت دانشجویی قرار دارد و به‌نوعی با فعالیت‌های دانشجویی آشنا و اصطلاحاً درگیر نیست؛ نظراتی ارائه می دهد که گاهاً ترکش‌های آن به ما می‌خورد. ما از سایر مسئولان و مدیران دانشگاه انتظار داریم که در این وضعیت حساس بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی به ما کمک و به وعده‌ها و قول‌های خود عمل کنند.

رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه می‌توان با پالایش نیروهای دانشگاه به‌خصوص در بخش خدمات زمینه انسجام در فعالیت‌های بین‌بخشی به‌خصوص در همراهی با معاونت دانشجویی را فراهم کرد، گفت: سایر مدیران دانشگاه هم باید جهادی پای کار بیایند تا بتوانیم فعالیت‌ها را به جلو ببریم.

وی با اشاره به نزدیکی 16 آذر، روز دانشجو و رونق گرفتن بازدید‌های مدیران و مسئولان از خوابگاه‌های دانشجویی، پیشنهاد داد: بهتر است بازدید‌ها از هفته‌های قبل آغاز شود و نه اینکه با بازدید‌های فشرده در روز 16 آذر یا یکی و دو روز قبل از آن این برداشت را به دانشجویان منتقل کنیم که بازدید ما فقط به خاطر این روز است. ضمن‌آنکه در بازدید‌های دانشجویان به رویه هر سال می‌توانیم در خدمت استادانی باشیم که دانشجویان از حضور آن‌ها استقبال می‌کنند.

باید تعارف‌های معمول دوستانه و فامیلی را کنار بگذاریم

وجدانی‌همت بیان کرد: گزارش خوابگاه‌ها به صورت شبانه‌روز از مسئولان روز و شب خوابگاه دریافت می‌شود و هم‌اکنون خوابگاه‌های شهیدان معینیان، ورامینی و گلعزاری با تراکم بالا و خوابگاه‌های شهیدان مطهری، رحیمی، همت و سلامت با تراکم پایین پذیرش دانشجو دارند. ضمن‌آنکه با همکاری مدیر امور دانشجویی و افزایش ظرفیت تأسیسات، خدمات‌رسانی به خوابگاه‌های دانشجویی، به‌رغم افزایش فشارها تاکنون مشکلی خاصی در روند پذیرش دانشجویان نداشته باشیم.

رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه در زمینه خدمت‌رسانی در دانشگاه باید تعارف‌های معمول دوستانه و فامیلی را کنار بگذاریم، گفت: در ارتباط با خدمات‌رسانی به دانشجویان، شاخص توانمندی نیروی انسانی بسیار مهم است که نباید فدای دیگر مسائل شود.

رحمانی: فیلم منصور را برای مدیران و مسئولان دانشگاه پخش کنید

سامان رحمانی، رئیس اداره رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی هم در این نشست با اشاره به اینکه 70 درصد از بدنه معاونت دانشجویی ثابت است و هماهنگی خوبی با هم دارند که می‌تواند موجب خدمات‌دهی مطلوب به دانشجویان شود، پیشنهاد داد: فیلم منصور که در سینماهای کشور در حال اکران است با هماهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی برای عموم دانشگاه به‌خصوص مدیران و مسئولان آن به نمایش گذاشته شود.

وی با اشاره به اینکه خوابگاه‌ها، تغذیه و سرویس ایاب و ذهاب همیشه از چالش‌های جدی معاونت دانشجویی بوده است که با هماهنگی بین بخشی به‌خصوص در بخش خدمات قابل حل است، افزود: می‌توان با تغییر نوع نگاه برخی از مدیران و تبدیل آن به مدیریت جهادی خیلی از مشکلات را برطرف کرد.

ثبت‌نام مبلغ 2 میلیارد و 400 میلیون تومان انواع وام دانشجویی طی 15 روز

رحمانی با بیان اینکه با ساختار فعلی معاونت دانشجویی هم می‌توان به خدمات‌رسانی پرداخت و نیازی به تبدیل کردن آن به سازمان امور دانشجویان نیست، بیان کرد: اداره رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در مدت 15 روز گذشته مبلغ 2 میلیارد و 400 میلیون تومان انواع وام دانشجویی را ثبت‌نام و در صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ثبت کرده است.

رئیس اداره رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی خواستار لغو کار دانشجویی تخصصی و ادغام آن در کار دانشجویی عادی شد و گفت: این خبر مثبت می‌تواند موجب افزایش 120 درصدی هزینه کار دانشجویی نسبت به سال 98 شود که قطعاً رضایت دانشجویان را نیز به همراه دارد.

گمار:‌ اسناد مالی معاونت دانشجویی به صورت روزانه با امور مالی دانشگاه تسویه می‌شود

مسعود گمار، مسئول امر مالی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این نشست با اشاره به اینکه اسناد مالی این معاونت به صورت روزانه با امور مالی دانشگاه تسویه می‌شود، گفت: در دوره جدید راه برای برطرف کردن برخی از مشکلات مالی و اعتباری دانشگاه فراهم شده است.

وی افزود: در زمینه معاملات دانشگاه‌ به‌خصوص در امور مرتبط با پیمانکاران باید شأن دانشگاه حفظ شود و نباید ما را کوچک فرض کنند. همچنین با توجه به وضعیت اقتصادی فعلی و کمبود اعتبارات می‌توان در زمینه‌های تبلیغاتی البته با رعایت قوانین به صرفه و صلاح دانشگاه فعالیت کرد. مثلاً در گذشته شرکت‌هایی چون کاله و میهن برخی از محصولات خود را برای معرفی و تبلیغ به‌صورت رایگان در اختیار دانشگاه قرار می‌دادند.

گمار با اشاره به اینکه ساختار معاونت دانشجویی باید در قالب سازمان امور دانشجویان به‌روز شود، بیان کرد: با توجه به بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی می‌طلبد که انبارهای این خوابگاه‌ها از موارد ضروری به‌خصوص در زمینه تأسیسات پر شود.

جعفری: سرعت، دقت و قدرت سرلوحه فعالیت‌های معاونت دانشجویی قرار بگیرد

فریبرز جعفری، مدیر جدید امور عمومی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی هم در این نشست با اشاره به اینکه دارای سابقه 10 ساله در زمینه همکاری با بخش‌های مختلف دانشگاه است، گفت: امیدواریم با در پیش گرفتن سرعت، دقت و قدرت در فعالیت‌های معاونت دانشجویی بتوانم خدمت‌رسانی مناسبی داشته باشم.

 

 

کلیدواژه‌ها: معاونت دانشجویی خوابگاه شورای مدیران معاونت دانشجویی مهدی واحدی تربیت بدنی بهداشت و درمان بهداشت روان مرکز مشاوره


( ۱ )

نظر شما :