گزارش تصویری/

نشست معاون دانشجویی دانشگاه علامه با مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دانشجویی

۱۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۲ کد : ۱۶۳۴۵ امور دانشجویی اخبار معاونت
اولین نشست مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با معاون دانشجویی این دانشگاه در دوره جدید با حضور دکتر مهدی واحدی، سرپرست معاونت دانشجویی، عباس نداف زاده، مدیر امور دانشجویی، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی، مهدی وجدانی همت، رئیس اداره خوابگاه‌ها و مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دخترانه و پسرانه ۱۳ آذر ۱۴۰۰ برگزار شد.
نشست معاون دانشجویی دانشگاه علامه با مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دانشجویی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در این نشست، دکتر مهدی وجدانی همت، رئیس اداره خوابگاه‌ها ضمن ارائه گزارشی از وضعیت خوابگاه‌ها به معرفی مسئولان روز و شب خوابگاه‌های مختلف دانشگاه علامه طباطبائی پرداخت.

در ادامه معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به فعال‌سازی هرچه سریعتر خوابگاه‌های دانشجویی و ایجاد فضایی پرنشاط و تازه را خواستار شد.

گزارش کامل در کانال و اینستاگرام معاونت دانشجویی به آدرس @stu_atu_ac_ir قرار می‌گیرد.

کلید واژه ها: معاونت دانشجویی خوابگاه