دومین دوره لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی؛

تیم‌های معاونت دانشجویی و دانشکده تربیت بدنی به فینال رسیدند

۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۳ کد : ۱۶۵۲۸ تربیت بدنی
در دومین دوره لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی که آبان و آذر ۱۴۰۰ برگزار شد، تیم‌های معاونت آموزشی و مدیریت حسابداری به دیدار رده بندی رسیدند و دانشکده تربیت بدنی و معاونت دانشجویی روز چهارشنبه، ۲۴ آذر فینال مسابقات کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی راس ساعت ۱۷ برگزار می‌کنند.
تیم‌های معاونت دانشجویی و دانشکده تربیت بدنی به فینال رسیدند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، دومین دوره لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی با حضور ۱۱ تیم بمناسبت هفته تربیت بدنی از آبان ماه ۱۴۰۰ به مدت دوماه به صورت دوره ایی  برگزار شد.

در این دوره از مسابقات تیم‌های معاونت دانشجویی، معاونت آموزشی، دانشکده مدیریت و حسابداری و دانشکده تربیت بدنی موفق شدند به دور بعدی مسابقات دست یابند.

همچنین تیم‌های معاونت آموزشی و مدیریت حسابداری به دیدار رده بندی رسیدند و دانشکده تربیت بدنی و معاونت دانشجویی روز چهارشنبه، ۲۴ آذر فینال مسابقات کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی راس ساعت ۱۷ برگزار می کنند.

کلید واژه ها: تربیت بدنی