در دومین دوره لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی:‌

تیم تربیت بدنی با غلبه بر تیم معاونت دانشجویی قهرمان شد/+تصاویر بازی

۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۲۰:۲۱ کد : ۱۶۵۴۳ تربیت بدنی
در فینال دومین دوره لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی که با حضور ۱۱ تیم به مدت ۲ ماه برگزار شد، تیم‌های تربیت بدنی، معاونت دانشجویی و معاونت آموزشی رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.
تیم تربیت بدنی با غلبه بر تیم معاونت دانشجویی قهرمان شد/+تصاویر بازی

در فینال دومین دوره لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی که با حضور 11 تیم به مدت 2 ماه برگزار شد، تیم‌های تربیت بدنی، معاونت دانشجویی و معاونت آموزشی رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در دومین دوره لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی که آبان و آذر ۱۴۰۰ برگزار شد، تیم‌های معاونت آموزشی و مدیریت حسابداری به دیدار رده بندی رسیدند و دانشکده تربیت بدنی و معاونت دانشجویی روز چهارشنبه، ۲۴ آذر فینال مسابقات کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی راس ساعت ۱۷ برگزار کردند که با نتیجه 2 بر 1 به سود تیم تربیت بدنی به پایان رسید.

همچنین، دکتر مهدی واحدی و دکتر علی آدمی، معاونان دانشجویی و آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی از جمله تماشاگران ویژه این بازی بودند.

گفتنی است، دومین دوره لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی با حضور ۱۱ تیم بمناسبت هفته تربیت بدنی از آبان ماه ۱۴۰۰ به مدت دوماه به صورت دوره ایی  برگزار شد.

کلید واژه ها: تربیت بدنی