اولین همایش انتخابات مسئولین انجمن های ورزشی کارکنان

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه اولین همایش انتخابات مسئولین انجمن های ورزشی را به منظور بسط، گسترش و برنامه ریزی لازم در خصوص ورزش کارکنان دانشگاه تشکیل داد.
اولین همایش انتخابات مسئولین انجمن های  ورزشی کارکنان

این جلسه راس ساعت 15:30 روز دوشنبه 95/8/3 در محل سالن شورای دانشکده حسابداری و مدیریت با حضور جمعی از کارکنان علاقمند تشکیل و افراد زیر در رشته های مختلف ورزشی انتخاب گردیدند و مقرر شد پس از معرفی دبیران رشته های ورزشی ، احکام مسئولین و دبیران به مدت یکسال از طرف مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صادر گردد.

ضمناً جلسه انتخاب مسئولین انجمن های ورزشی بانوان ، روز دوشنبه 95/8/17 ساعت 15:30 در محل سالن کنفرانس مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار می شود.

مسئولین انجمن های تخصصی ورزشی کارکنان دانشگاه (آقایان)

1.         فوتسال: آقای قربان شاکریان

2.       والیبال : آقای علیرضا لهراسبی