مروری بر اخبار صندوق رفاه دانشجویی هفته دوم دی‌ماه ۱۴۰۰

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۳ کد : ۱۶۷۳۶ اخبار معاونت
صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم این هفته درباره وام دانشجویی، باز شدن دانشگاه‌ها و ظرفیت‌های خوابگاه گزارش‌های خود را ارائه داد و نسبت به برخی موارد به دانشگاه‌ها توصیه‌های لازم را کرد.
مروری بر اخبار صندوق رفاه دانشجویی هفته دوم دی‌ماه ۱۴۰۰

مهلت دانشگاه‌ها برای اعلام میزان ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویی اعلام شد
صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در بخشنامه‌ای به دانشگاه‌ها اعلام کرد: دانشگاه‌ها ملزم هستند تا 15 دی‌ماه میزان ظرفیت خوابگاه‌های و کمبود ظرفیت‌ها را به صندوق رفاه دانشجویان ارسال کنند.

۸۰ درصد درخواست وام‌ها پرداخت شده است
مسعود گنجیِ، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: مهلت ثبت نام وام‌های دانشجویی که از اوایل آبان آغاز شده بود ابتدای دی ماه به پایان رسید و در این مدت زمان بیش از ۱۱۷ هزار دانشجوبرای دریافت وام ثبت نام کردند.
حدود ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات در نظرگرفته برای وام‌های نیمسال اول تحصیلی بود که تاکنون سازمان برنامه و بودجه ۵۱ درصد اعتبارات را اختصاص داده و بیش از ۸۰ درصد درخواست وام‌ها پرداخت شده است.

گنجی: شرایط مطلوبی باید برای استقبال از دانشجویان حضوری در ترم آینده ایجاد شود
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در بازدید از دانشگاه تربیت مدرس گفت: دانشگاه‌ها باید شرایط مطلوبی را برای استقبال از دانشجویان حضوری در

کلید واژه ها: صندوق رفاه دانشجویان