جلسه آموزشی- توجیهی پرسنل پخت و توزیع غذا
این نشست با هدف توجیه و آموزش کلیه عوامل دست اندرکار تغذیه دانشگاه برگزار گردید.

جلسه آموزشی توجیهی عوامل دخیل در پخت و توزیع غذای دانشجویان و کارکنان دانشگاه در روز یکشنبه 9/95/8 با حضور رئیس و کارکنان اداره تغذیه، ناظرین رستورانهای تابعه دانشگاه و کلیه عوامل پخت و توزیع در اتاق کنفرانس ساختمان معاونت دانشجویی برگزار گردید.
این نشست با هدف توجیه و آموزش کلیه عوامل دست اندرکار تغذیه دانشگاه برگزار گردید.
از مهمترین موارد مطرح شده در این نشست می توان به اصول رعایت موازین بهداشتی، کمی و کیفی پخت و توزیع غذا و همچنین استانداردهای خاص تدوین شده در اداره تغذیه دانشگاه اشاره نمود و مقرر گردید موارد مذکور در قالب چک لیستی هشتاد بندی، روزانه مورد ارزیابی قرار گرفته و نتیجه گزارش گردد.
نظر شما :