با حضور معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد؛

مراسم معارفه علی صفری به عنوان رئیس اداره خوابگاه‌ها/+تصاویر

۲۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۰ کد : ۱۶۸۳۹ امور دانشجویی اخبار معاونت
طی مراسمی با حضور مسئولان و جمعی از کارکنان معاونت دانشجویی، علی صفری به عنوان رئیس جدید اداره امور خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی انتخاب و معرفی شد.
مراسم معارفه علی صفری به عنوان رئیس اداره خوابگاه‌ها/+تصاویر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، صبح امروز (سه‌شنبه، 21 دی‌ماه) مراسم تودیع مهدی وجدانی همت و معارفه علی صفری به عنوان رئیس اداره امور خوابگاه‌های دانشجویی با حضور دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، عباس نداف زاده، مدیر امور دانشجویی وجمعی از کارکنان و مسئولان این معاونت برگزار شد.

در این مراسم، بر شاخص‌های ارتقای سطح ایمنی، ارتقای سطح خدمات رفاهی، ارتقای سطح فرهنگی و حرکت به سمت حوزه کارآفرینی به عنوان اولویت‌های اداره امور خوابگاه در دوره جدید تاکید شد.

گفتنی است علی صفری پیش از این معاون اداره امور خوابگاه‌ها بود و حالا جایگزین دکتر مهدی وجدانی همت شده که به تازگی به عنوان مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی منصوب شده است.

با گزارش تصویری این مراسم همراه باشید؛

کلید واژه ها: معاونت دانشجویی اداره خوابگاه‌ها مراسم تودیع و معارفه